Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ocekivan ishod svega sto se izdesavalo. Cisto planirano, a sad ce EU imati ogromnih problema.
http://www3.huji.ac.il/htbin/hon_doc/doc_search.pl Prevod obrazloženja nagrade: Postigla izuzetne rezultate u humanizaciji ili rezultate prepoznate od jevrejske države i naroda ! Ja ne znam šta je pisac htio reči, al eto možda vi znate !! Mogla bi se ova preseljavanja svidit i dopast i PALESTINCIMA !
Njavažnije da nema istraživanja javnog mjenja nakon Bakirove izjave prije nešto više od godinu dana da će zapsolit 100 000 novih u naredne 4 godine !!! ŠTA BI TIME BAKIR DANAS DOBIO godinu psolije ?? 25 000 lajkova ! NAJMANJE !!
Sasavim logicno
Trulex, roknem ti nesto nadraze