Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u sarajevu maximalna zagadzenost i svi sute
@iskreni1posteni ne sute, najavili su poskupljenja goriva i rezija, narod sutke navlaci sve i svasta da lozi a oni gore kupuju autice da izgledaju lijepo i sposobno pljuc
I u Sarajevu vlast po hitnom postupku uvela vanredne mjere. NIŠTA NE OBJAVLJUJ !!!
Nema besplatno,ima da se otvore samo prednja vrata,kada svi plate kartu otvaraju se ostala vrata na vizilu-ovo je"genijalna" formula GRAS-ovih rukovodioca.Onaj vozač koji u stajalištu otvori sva vrata da putnici izađu odnosno uđu u vozilo bit će kažnjen sa 20% od plate jer je tako naredio korumpirani kriminalac H.B.da bi mogao uzimati reket od vozača.
U Zenici od ovog zagadjenja zenama vece sise rastu...
A tek u Sa ili Ze
Gusis li se Konakovicu ili negdje cistis pluca na planini?!
Ovo je kao ono "a sranja u Ruandi". Čitamo kako je u Parizu, a kod nas po deset puta veća zagđenost i svi ko mulci šutimo. Šta radi vlast, što šute NVO-i, što se ne javljaju zdravstveni radnici? Pariz i Milano mogu uvesti par-nepar, Teheran ukine nastavu u školama, a naša stoka šuti i trpi. I treba da crknemo, nismo zaslužili ništa bolje.
Nekontam da tehnologija najsavrśenija je,a gore neg prije 50 godina.
Markica po markica i 101 markica!
Skriva se od javnosti ozbiljnost i stetnost zagadzenosti u gradovima..sirom svjeta ljudi oboljevaju i umiru upravo od toga ..
Dođem u Sarajevo, odradim posao, pojedem ćevape, vratim se kući krvavih očiju a pet dana poslije auto mi smrdi na ćumur.. Mogu mislit kako je ljudima koji žive u Sa pogotovo u blizini velikih kotlovnica koje koriste ćumur..
i ovo oni nazivaju zagadjenjem....mala maca za Sa, Zenicu, Tuzlu...
e sad kad vam gras čučne ko naš...biće vam dzabni prevoz....