Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
glasam za ovog iz konga.cini mi se jedino razumno
TOP TEN: 1-KIM JONG -sjeverna korea 2-ANGEL MERKEL-njemacka 3-VLADIMIR PUTIN-rusija 4-FRANCOIS HOLLANDE-francuska 5-BASAR AL ASAD-sirija 6-RECEP TAIP ERDOGAN-turska 7-MILORAD DODIK-bosna i hercegovina 8-FAHRUDIN RADONCIC-bosna i hercegovina 9-DRAGAN COVIC-bosna i herzegovina 10-BAKIR IZETBEGOVIC-bosna i herzegovina sto smo popularni u p.m.
a nikad više ratova u svijetu
@Avdina ne kontam. U pitanju su ratovi. Ja ne vidim nikakva primirja i prestanak ratova. Samo uništenje. I opet će Obama dobiti Nobela za mir jer učestvuje u pomirenjima a niko ne priča ništa o tome ko počinje ratove mada se sve zna.
@Avdina Hajde to i stoji samo što ja ne vidim puno njih koji su protiv ratova. Prvo čekaju da prodaju svoje oružje pa onda su k'o fol protiv ratova.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
putin obama assad sigurno dobijaju hahah
Apsurd, nikad više ratova, nema više ko koga ne mlati
...zmbt?
PUTIN...
Ljudi koji pomazu drugima i smiruju situaciju u ratu trebaju dobiti Nobelovu nagradu za mir. Ovi sto kao napisu knjigu ili snime o nekome dokumentarac ili, pak, urade ono sto nam zivot iz korijena promijeni, a to je recenica ''World peace, please.'' su smijurija medju kandidatima. Ne referisem se na ovu godinu, vec opcenito.
S obzirom ko je sve primio Nobela za Mir (Obama), ova nagrada nema vise nikakvog smisla.