Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amerika silom uništava zemlje a Rusija lijepo referendum naruči i sve bude gotovo za mjesec dana.
Dao sam ti plus za Ameriku, ali eto Rusija?Pa dobro ruski narod je u Ukrajini?
ko da si mu dao desetku na ispitu
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
.........ovo nema veze ni sa referendumom ni sa demokracijom.......sa svako glasovanje koje sprovode vojnici završava zna se kako.........u ovom slučaju rezultat i nije bitan, već da se isto formalno sprovede, a sutra će nekakva skupština sasttavljena od rusa, odlučiti da se pripaja rusiji...........potom dolazi putin na paradu.............
Referendumi ko gljive?
Al najvise volim kad me busi srbin.. Boli me p***** za politike :3
Znaci roša ti ko koridor 5c xD
NADAM SE DA CE I BOSNU I HERCEGOVINU OVAKO PODERATI U DIJELOVE, JER NAS NAROD NEZASLUZUJE NISTA DRUGO, PUNI SU MRZNJE PREMA ZAPADU I EVROPI PA NEKA IDU RUSKIM PUTEM NACIONALIZMA NOSECI ZASTAVE TUDJIH DRZAVA SAMO NE BOSANSKU.
nema deranja bosne
Sad ce novi izbori, pa ce opet bit' veselo :) Mile ce svojim srbima pricati bajke o referendumu, nasi ce nama vikat' kako od tog nema nista..i opet ajmo Jovo na'novo... gl'Op narod!
aha aha jes jes aha aha
pa vec je rat !!!
Čuj, zapad strahuje, bolje je reći, zapad priželjkuje.......
Evo sad citao onaj clanak o Becicu gdje srbi pobise zene i djecu... Strahota ziva... Valjda se nece i ukrajini isto desit, sobzirom da su srbi na jednoj strani
cudi me da nema jedne veoma zanimljive vijesti za blakance. madjarski premijer orban je nakon pobjede ponovio da ce traziti autonomiju za madjarsku manjinu u susjednim zemljama?! to mu je i bio dio obecanja zbog kojih je pobijedio na izborima. zanimljivo zaista:)
a sta nije istina u ovome sta sam napisao?
Yebati ih i jedne i druge.I jedni i drugi su dolazili za dnevnicu ubijati po Bosni za vrijeme rata.Zatrli se,dabogda...
,,,kao i obično...dragi zapad učini sve da izazove netrpeljivost...a onda brižno odvali "strahovati"...
...ma podjela je dogovorena za stolom od strane i proevropskih kijevskih ku.rvi a tako i ovih ruskih... ...sve ovo sad je samo mali šov predstava za javnost da ne bi bilo bas preko noci podjela drzave, onda bi se svi stanovnici pobunili ovako ce to oni pocjepati na duzi rok... ma slicno ko i nasi ba sto su uradili...oni dogovorili vec 93 sve...do 95 je trajao samo šou i biznis!
Ma nek se sve dijeli. Na kraju ćemo se podijeliti i u svojim porodicama. Nekom hala a nekom dnevni boravak. Ameri su govna jer su okrenuli leđa sirijskoj opoziciji i dozvolili humanitarnu katastrofu u toj zemlji. Rusi su govna jer podrzavaju diktatora assada. Amerima je prešućeno kosovo. Zato je i rusima prešućen Krim. Ameri i Rusi jako dobro funkcionišu a deblji kraj je izvukla i srbija i Ukrajina. Pa se vi kunite u Ruse i Amere. Sve su to govna zesca.
Pa jesu...Veliki su to???
zeko, daj pusti raju da progovori koju :)
Sve u svemu Rusija se vraža na svjetsku političku scenu kao sila? To je dobro jer će popustiti globalni pritisak NATO-a i Zapada na muslimanski svijet? Baš kao i u vrijeme SSSR-a kada su se muslimani oslobodili od Zapadačnjačkog kolonijalizma? Popustit će histerija koju vode protiv nekog izmišljenog "i. terorozma"?
Dobro je i za Rusiju jer se vraća kao sila na svjetsku scenu.
Sve ovo u Ukrajini tako podsjeća na raspad Jugoslavije? I Jugoslavija je pred rat obilovala uličnim paradama,narodnim dešavanjima i tako dalje i tako dalje,baš kao i Ukrajina danas?
Oblast,samo drugi naziv za suštinsku političku autonomiju,poput kosova u Jugoslaviji?I Kosovo?Kosovo?
Pustili su,gotovo je to..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U ukrajini se desio narod na ulici,protesti,plenumi,a sada se kao reakcija na dešavanje naroda dešava ponovo narod na referendumima?
To su tvoja podmetanja!