Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
truhlo mojne srati!
Kakav truhli sir, kada je obogaćen dioksinima! To je otrovni sir. Sir inače, treba da truHli, bakterije - gljivice- to treba siru da se usiri i dobije aromu. Nemamo se radi čega kladiti, 100% je sigurno da je povelik postotak završio u bh. stomacima. Pune bolnice, rijetke boleštine i opake eskaliraju, zubari rade udarnički,...sadaka-SOS telefoni za pomoć usijani.... I nije samo obogaćeni sir u pitanju!
i od toga 60% je zavrsilo kod nas :D
Mala skola velikih bosanskih kuhara :)) .
Kladim se da je većina toga završila kod nas i u komšiluku...