Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na stranu tekst, ali ne mijesajte Darvina u ovo, jer Vi ocigledno niste zavrsili dovoljno skole da bi raspravljali o njegovom ucenju. Da jeste, znali bi da se \"nemate\" pise satavljeno a ne odvojeno!
Nema te ih šta zatvarati, oni samo slušaju modernu naučnu teoriju od čika Darvina u kojem je sve dopušteno. Važno je zadovoljiti svoje životinjske nagone po bilo koju cijenu. Ne obaziri se na druge jer bitan si TI i samo NAJJAČI opstaju. Moral je izmišljena ubleha zatucanih budala. Pusti se životu i radi šta god poželiš. Čika Darvin ti daje zeleno svijetlo. Ustvari, daje ti cijela licemjerna moderna Planeta. *(-_-)*
dešava se kod nas u Širokoj LIštici i Međugorju..
Giljotina!
mi kršćani smo inače poznata b.ol.esna ped.ofilska s.toka i m.arva, ali ipak imamo obraza da drugima prigovaramo što su ovakvi ili onakvi...pog.ana smo stoka...
Zemlje koje su učestvovale u istrazi su Austrija, Belgija, Bugarska, Kipar, Češka, Danska, Estonija, Finska, Francuska, Njemačka, Irska, Italija, Luksemburg, Malta, Holandija, Poljska, Slovačka, Španija, Švedska, Hrvatska, Norveška i Švicarska. Sve odreda kršćanske zemlje. Što se ovo u Bosni i Hercegovini, Albaniji, Turskoj ne događa? Pametnom dosta!