Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ameri su raketama od 2 miliona tukli šatore od 2$ po Afganistanu
Nižnji Novgorod, odmah se sjetim tekme Hrvatska-Argentina iz 2018.
Hoce da nas ubijede da su vise izgubili oni sto pucaju nego oni na koje se puca? Ma hajte molim vas
Ne košta zo toliko....ni upola....dezinformacije!
Ovo gori od đ.i.k.a.n.a.a.a
Cijena američkog Tomahawka je 2 miliona dolara. Nema teoretske šanse da Kh-101, koji spada u istu kategoriji kao Tomahawk, košta 13 miliona dolara. Forbs, tj. njihov "stručni analitičar" Dejvid Aks, je već duže vrijeme poznat po neprovjerenim informacijama, u kojima se naduvavaju ruski gubici i ukrajinski uspjesi.
Skupo gadjanje, steta minimalna
UDRI SRBINE PO ŠKOLAMA VRTIĆIMA I STANBENIM ČETVRTIMA! UDRIIII
Mora da je majmune nešto žestoko potkačilo i oni, naravno, kao uvijek udare po civilima.
Znaci Rusi ostali bez Kindzala posto su Nato obavjestajci izjavili da imaju svega 36. Jutros ispalili 29 u martu 5, na stanju im ostala jos 2. Sad je pravo vrijema da NATO krene…. grlom u jagode ….
Otkud im cipovi aman imaju jos ves masina 😝
Kindžal jede zemlju
Satraće ih Rusi
Haha, koja smejurija i propaganda Forbesa Engleza i zapadnjaka. Šta su sve ne objavljivali da Rusi nemaju oružje, da se bore sa lopatama, da nemaju tenkove, rakete itd. Sad odjednom imaju kao da su se istrošili raketama vrednosti 390 miliona, za jedan dan i udar na vojne ciljeve u Kijevu.
E kada bi Rusi upotrebili Rakete od ukupno 390 miliona nestao bi grad tipa veličine Zenice. Ovo sto su Rusi gađali nema ni 100m sa 100m. Samo glup čovek sa inteligencijom iq30 moze uda poveruje ovom propagandustima. Rusi samo udrite bagru.. Poslednji nedelju dana na stotine Francuza i Britanaca NATO vojnika je poginulo u Odesi i Harkovu, pogotovo u Odesi. I među njima je bilo dosta visoko rangirani..
hhahahahha, vidi mojih dragih Klixovaca, niđe više empatija za Ukraijncima u objavama
Eh, da Ameri hoce dati Ukrajini iole ozbiljnije oruzje, da se sravni ta Barbaruska pogan vec jednom. Odbiti divljake i njihove kerove preko Urala, tamo nek zive na srednjevjekovni nacin. Bolesna bagra.
@shejtan Malo smo nervozni, da li je do lijekova ili vremenske prognoze?
@erato do umobolnika barbarskih. Ima nas sto bi zivjeli normala zivot, bez ratova i ugnjetavanja. A, ti ako nisi nervozan zamisli se dobro, neko dijete je moglo poginuti.
Hisrafili rakete dobijaju na mufte!