Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma gledala sam ovu statusnu konferenciju danas..jarane....cirkus...isto ko šešeljevo suđenje!
JOJ VIDI MU GLAAAVE!!! ;-) JEBEM LI MU MAJKU KURVU, AL STVARNO JE RUŽAN KO ČMAR!!! ;-) JADNIK, ON JE PO NACIONALNOSTI CRNOGORAC, A HTIO DOKAZAT ČETNICIMA DA JE VEĆI FAŠISTA OD NJIH, A ČETNICI GA IZDALI HAAGU... HEEEJ, KOJE SU KURVE TI ČETNICI! ;-) :-D
dzaba je njega kleti, i ako je i on kriv ali ko je stojo iza njega i njegove politike
Allah mu podario najtezu smrt inshallah i uskratio im potomak da bude kao opomena drugima
Crko ko jedno cetnicko kurvino kopile,djubre cetnicke bagre zlocinaca,ubica djece,zena,staraca,nevinih dusa.Da Bog da mu se koske i meso zivom raspadale i molio Boga da sto prije crkne!Amin.