Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve lazu .. na n24 su prije 5 dana upozorili da se pazi na kupovinu ribe iz pacifickog oceana, odnosno da se kupuju samo sa starijim datumom. sto znaci da je je ovo sto SAD japanci javljaju vijest stara bar nekoliko dana.. nista oni ne govore da bi smanjili paniku.. ali dovoljno je i da s esjetimo vijesti iz cernobila, sve su krili da smanje paniku, tek kasnije su davali poluinformacije i to jedno po jedno, bez obzira koliko stetili zdravlju ljudi. njima je vazno izbjeci masovnu paniku.
Boli vas briga. Bar je bakterioloski sigurna.
nista njima ne vjereovati...pokusavaju da smnje paniku....a radijacijia bi sutra trebala da zahvati pariz...za par dana ,eto je u kod nas...
sad ce radioaktivni delfini da se svete japanskim ribarima...
Ma da, zaboravili su napomenuti da japanska radijacija nije radioaktivna, ona je malo radioaktivna. Nista se ne brinite, i onako niko ne pije morsku vodu tako da nema zime.