Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ide Mile lajkovačkom prugom u potrazi za d(r)ugom...
car putin na čelu rusije,da nam poživi dugo i da dugo bude pri snazi voditi rusiju-snagu i ponos bijelih naroda!!!!!!!!!
Jesuli vam poznati ovi likovi sa slika.Link http://www.galaksija.com/par ada_satanizma.htm
idi Torabiju nek te podira malo i proce to hahahahahahahhaha barem tako stari narod kaze (seljaci s planina) hahahahhaha
bolesnjaci, nakazna bica
eee a jest sladak ovak xd
Raja ja je nevidim,il nas ovi iz sax loze il trebam kesirat cale
\"oko desnog oka\"....\"velikom masnicom na lijevom obrazu\"..... ?
amina,turčine,našipu se q.u.r.č.i.n.e..čeRČENIJA,A...PONOVOU ŠKOLU !SJEDI 1 !
Anuma ga sredila
Ovako ce bit i Zagundiji.
pa jbte...sigurno su ga ceceni nalupali... daj turadijo iskuliraj malo...smoriste
garo nije cercenija nego cecenija. eto koliko volis taj narod. ne znas ni kako se zove. samo nek su \"muslimani\" cccc
sta je uradio od naroda u Cerceniji pa da ga nestigne kazna ,ja se nadam u boga da mu je rak poslo i to kraj oka uvek je se pravio slijep kad je u pitanju bila Cercenija,i zasluzio je to fala bogu za dar sto mu je poslo
Sa-X propali portal koji dopusta samo \"podobne\" komentare, kojem smetaju kritike na racun njihovih \"sposobnih\" i \"obrazovanih\" kvazi novinara ... sramite se uhljupi jedni !!!!!