Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je tal sa merkelicom. Zamolila ga da sroka isis da se rijesi izbjeglicka kriza za aminovanje krima. Vidjela merkelica da samo rusi mogu spasiti evropu od americke posasti
Amerika nije mogla ratom da unisti njemacku kao sto radi po ovim zemljama. Zato su je oslabili sa izbjeglicama i volkswagenom
chatNick ja neki dan napisa da je Merkelica dala lovu da Putin sredi ovu situaciju sa izbjeglicama a debili se smiju...vidim po plusevima da im dolazi iz guzice u glavu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Imas punu podrsku slobodoljubivog naroda iz Republike Srpske.
Ahahaaahaaahaa
Tamo gdje je sloboduljibivi narod stao da je odbrani od islamista i nato fasista u cemu je i uspio. Prosetaj od trebinja do novog grada pa ces vidjeti gdje je. Tamo gdje se viore srpske trobojke, tamo gdje se uci i govori srpski jezik... Obidji malo samo ce ti se kazat.
Ja napasti iz zraka sidjite dole pa se borite sa njima :) lako je tudjim k.. gloginje mlatiti .. dole pustili ljude da se kolju a oni kao avionske napade vrse...
bravo vladimire
Bravo za kršćansku braću. Sad im se nabubajte mamice i probudite i Rimokatolike i pozovite svakog sposobnog tko se križa na konačni obraćun s ovom nevoljom
Hm...ja mislim,da ti je Snowden pomogao informacijama...opali punim po folirantima,punim...
12345678912345678900qwertzuiopšđasdfghjklčćžyxcvbnm
123456789
1234567890qwertzzuiopšđasdfghjklčćžyxcvbnm
Al Jazeera na aparatima
Avioni Vazdušno-kosmičkih snaga Rusije počeli su da sprovode vazdušnu operaciju nanošenja preciznih udara po pozicijama Screenshot_184Islamske države u Siriji, saopštio je zvanični predstavnik Ministarstva odbrane Ruske Federacije, general-major Igor Konašenkov. Prema izvještaju Bijelih kaciga (Bijele kacige – White Helmets je jedna od najvećih humanitarnih organizacija koje djeluju u ratom razorenoj Siriji. Volonteri ove organizacije spašavaju ranjene građane koji su ranjeni tokom vazdušnih i kopnenih napada. Nažalost, do sada je veliki broj volontera Bijelih kaciga stradao u operacijama spašavanja), ruski avioni su danas gađali Talbisu u blizini Homsa ( U Talbisi se ne nalazi ISIL). Rezultat ruskih vazdušnih napada na Homs je stravičan: “Poginula su 33 civila, troje djece i jedan naš volonter”, navodi se u izvještaju Bijelih kaciga.
toliko o ruskoj preciznosti,poslije ovoga samo su dobili više neprijatelja
Ko finansira bijele kacige?
Kad pobiju takozvane teroriste izmisliće nove samo da ima gdje amerika i rusija da prodaju oružje i da ubija bjedu
Ja kad od Putka neku pametnu čujem, obradujem se isto kao da sam pametnog i odmjerenog brata Srbina sreo ...!!! ( znači, rijetko, a toliko mi drago bude )
A jbg., ja baksuz uvijek na tebe naletim ...to se zove loša sreća, ali sreća je moja da znam osobno nekoliko njih i da smo prijatelji čak
Ako klix nije nista mijenjao kao sto obicno radi kad prenosi nesto,onda se ova izjava nista me razlikuje od amerckih,odnosno Bushovih prije deceniju kad je svo ovo njesra i pocelo.
Pff.asad zatrazio da mu pomogne avionima slistiti pobunjenike, u zamjenu za ove naftovode itd..dok ameri stimaju pobunjenike zbog iste stvari, kako bi ucjenjivali ruse..a jedino ce sirijci nahebat u svemu ovome..
Što će mu plišani mikrofoni?
Zato što je Putko metroseksualac i gej, voli fensi-šmenci stvari.
Putine, kad završiš sa IDIL-om predji u Bosnu, u njoj ima milion mudžosa i vehabija svaki dan tekbiraju u rezervatu 23%.
kmeeeeeeeee :D