Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Bosanac GLUPI BOSANAC,NISI TI NA SVOME , NEGO SI TI NA MOME (KUR...)
@RS Da ti nisi i sam malo tamnoput?
hahahaha, kod nas ne moze biti normalnih komentara koji su vezani za samu vijest? ili se mora odma poceti sa bosancima, srbima, hrvatima? jeste stvarno jadni... sta je jadan putin ima izvinjavati? neka da dokumente poljacima vezano za katyn 1940. kao sto je jeljcin dao 1991. i neka ti rusi ne seru o tom kako su nacisti ucinili taj zlocin, kada cijeli svijet osim rusa zna i priznaje odgvornost sovjeta za taj gnusni zlocin nad nevinim poljacima... PUTINU, DAJ DOKUMENTE!!!
Susret je strogi supljak. Amerika odustala od stita u Poljskoj pa sad ko biva to poljaci odlucili i hoce zauzvrat od rusa bilo sta, pa eto ko biva izvinjenje...... MA BJAAAZI!!
Ti iz genocidne si ovdje samo gost, imas zemlje u vlasnistvu sto si donio na putravcima cerajuci svinje ispred sebe, a Turcima zahvali sto si tu, pa te docerase iz vlaske, ili mozda stare Srbije. Ja svoj na svome, a ti?
@Bosanac Teko posto se Turci izvinu nama sto su uopste dolazili, a i sto su nam vas ostavili !!!!
Tako će se izvinjavati i njihovi trabanti u Srbiji za zlo počinjeno na tlu BiH, ali tek za 20-30 tak godina.