Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pu hebem li ga zmizdravo,neznam i sto ga ovaj klix objavljuje vise,na k su mi se popeli i on i ti prtotip-(prorusi).
Zato sto imas veliki utjecaj na Ruse u Ukrajini trebao si im odma na pocetku poruciti da bace oruzje i da ne zauzimaju ili pale vladine zgrade u zemlji u kojoj zive i neka traze svoja prava na miran nacin ako ih nemaju, ali nemogu traziti cijepanje drzave Ukrajine. Nego ti njih potpaljujes da prave nered da bi izbili sukobi i da bi ubacio svoju vojsku kao na Krimu.Ali i Zapad i Eu ti prijete pa moras mijenjati planove
ahhahah pa naravno... Prva Njemacka je rekla da zavisi 20000 radni mesta od Rusije...Sto bi neko zatezao odnose sa Rusijom radi Ukraine... Jedino Amerika ima te interese da destabilizuje Rusiju!!!
tacno, i da (Cemerika) se malo skrene sa teme o prisluskivanju, ali i da prodaju svoj gas, svoju naftu... svijet (EU pogotovo) shvata ko su Cemeri i Brit.anci...
oj putine jebbem li ti majku, Rusiju
mader raša
klasicna suplja politicka prica koja nikoga ne zanima osim ruske medije.
Pita Obama Putina: šta ćeš biti kad porasteš?
PU-IN sebi u dupe
put in
moj lapsus, hvala
naruzio ga obama....malji putin ...ko je ruzio ?
vidi mu se na faci da je negativac
povlacis rep kao kuja neka :)
nije kuja, on je ker
moze biti obadvoje :)haha
pseto jedno boljsevicko
I ovaj puta, bas kao na primjeru nase drzave, EU je pokazala, po ko zna koji put, kako su joj ekonomski i interesi velikih korporacija vazniji od nacela medjunarodnog prava, pravednosti i interesa drzava koje nisu zanimljive korumpiranim i pretpalcenim birokratama u institucijama EU.
S obzirom da se pojavio lazni Internacionalac, pravi se nece neko vrijeme oglasavati jer ne zelim da unosim zabunu. Imate veliki pozdrav.