Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bez uvrede klixe ali pišete notorne gluposti. Ukrajina nije napadnuta zbog protjerovanja Rusa, zabrana jezika, izbacivanja s posla, naraslog neonacizma već zbog ulaska u NATO što bi Rusiju stavilo u podređen položaj tj ne bi mogla da odlučuje o sebi. NATO se 40 godina šunja prema ruskoj granici i zato smo sad svi u problemu ili ćemo tek biti.
Vučić izgleda podijelio senvičarima sljedovanje parizera za januar.
Zasto onda ameri izoluju i uvede restrikcije svi zemlja blizu njih, Kuba, Venecuala itd
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kad mogu Ameri može i bilo ko drugi... Sad drugi samo prepisuju, nema gdje Ameri nisu napravili bjedu i opljačkali...
Jesu li kod nas napravili bjedu ili pljačkali ili su to možda Srbi uradili? Molili smo ih 4 godine da pomognu sto su na kraju i uradili. A mogli su samo gledati. Vjeruj mi imaju Ameri prječih poslova nego da uvede red u neku balkansku prciju sa 3 miliona stanovnika bez ikakvih značajnih prirodnih resursa.
Jes bash. Da vam covjek i povjeruje. Ne moze izaci na kraj sa Ukrajinom, a sad bi da zarati sa jos tri drzave.Treba prestati covjek citati i gledati vjesti.
Rusi su tanki kao bašlija definitivno
Sta ce biti povod za rat, videcemo jos. Fakat je da ce balticke drzave dobro nagrabusiti.....
Ista stvar u sumskoj
Nakon Gaze možda će ovim konačno i posljednjim mulcima postati jasno da je ovo potpuno isti fašistčki režim koji je do jučer bombardirao muslimane u Afganistanu, Iraku ili Siriji, danas bombarduje Ruse u Ukrajini i opet muslimane u Palestini. Taj isti režim će vam opet sutra opet uvesti teror (Coronu, maske i biološki rat...) čim bude mislio da je dovoljno jak. Rusi ze bore za sebe ali i za Vas
Zasto Rusi imaju status nedrzavljana i zasto ih se tjera na drugi jezik? Je li Latvija turbo RS?
Evropa nikada nije imala "sluha" za pripremu za ratove. Dok ne pocnu padati rakete po Londonu, Parizu i (ovaj put) Berlinu, slabo ce se evropljani pomjeriti. Predaleko je ovo otislo, cilj Rusije vise nije samo zauzimanje Ukrajine, niti je cilj Zapada samo odbrana Ukrajine. Nase je da se cuvamo Zapada i uz njihovu pomoc ugasimo Dodika i Vucica u njihovoj namjeri da otvore novi ruski front u Evropi...
Vla mi i jest puna kapa njihovog glasanja jedni za druge na eurovuziji. Sad ćete svi za kazačok.
Kako ne vidite do sad da rusi jedino unose nemir i stvaraju paranoju u nato zemljama i s tim ispituje spremnost tog naroda na potencijalni napad. Paranoja žešća.
Frajer ne može uzme selo Avdejevku pola godine, sad će otvarati još jedan rat...
Pa realno Rusija može mnogo vise ali bi morala objaviti opšti rat kao u drugom svjetskom. Ali tu bi im i bio i kraj.
Dobro se drži Putin.Ipak izazvao je zvijer sa deset glava.Rezime zadnje dvije godine bi bio sljedeći.Ekonomski je preživio i ojačao a Zapad natjerao da nemilice štampa novac.Neke zemlje Zapada su utonule u recesiju.Desetkovao je nacističke falange u Ukrajini.Azov više niko ne spominje.Riješio se vlastitih kriminalaca.Wagner je samo mit a Prigožin na ahiretu.
Moglo bi mu se zamjeriti slaba podrška BiH,ali ne sumnjam da će pustiti Mileta niz vodu kad zagusti.Ipak zna se čiji je Volusina neosedlana.
Ozbiljan dio ruskog IT sektora radi u vojsci i namjenskoj.Pusti ove slobodnjake čiji je domet konstrukcija neke video igrice.Kome su oni interesantni ? Što se Palestine tiče oni su morali izvesti onu akciju da spriječe priznanje cionističke tvorevine od strane Saudi Arabije jer poslije toga njihova stvar bi propala.
Klix samo siri negativu i ti na kraju sa “?”
Jedini zakon koji je svugdje isti i svugdje vrijedi je zakon jačeg!
Zato mu nece dati da prismrdi Balkanu, crta.