Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I Rusi seru,cuj nije povredio vp Turske, poslali su oni njega namjerno nebi li Turci pokusali kao sa starim bombarderom. Turci jednostavno nisu nasjeli jer znaju sta im je islo u susret i sad pjene sto im je Rus prizemljio sve avione a Rusi ko hijene cekaju gresku Turaka.
Amerika drzi pod kontrolom cijeli svijet, ovo su samo pijuni, sve ovo diktira amerika, pogledajte sta su neki od masona rekli, sve ce vam bito jasno.
amerika i engleska biće zemlja proleterska
Šta imaš da pričaš sa paščetom, Babo? Gledaj svoja posla, tko ga hebe.
Halooo Putko JAAaaa Barak jee aaaa,šaa ima drug? ma evo vala ništa,muze se pomalo, jajaaa hahahhaahha Putko,da to izgladi sa Erdoganijem,zahebi jebalamu, ja,ja sredi to i neću da vas čujem ni jednog,dosta vas je ZNAM ali oni su mi oborili avion Daj Putno ne rise više stim avionom,završite tu priču ja,ja Kaš doć u uvalni ma,jbga da ti kažem,trebalo bi uskoro Ajd dođi i ja sam pred kraj pa da popijemo onu bocu iz 1763-e EEEE VALJAA Huseine,pripremi šta na roštilj ....OK
Uslov za razgovore je da izvadi nož iz leđa i da ga primi u srce kako bi razumio bol.
tako je... samo liććno
jes brkica navalio....sta ako mu putin bude trazio da mu brkica popusi?
sprce naviklo od kacavende da ga puši pa mu stalno u mislima ccc
da se pomaze!?