Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Putine ! Selefije su izgubile rat u Siriji pa sad rade sve prljave poteze da bi uvukle vece sile u rat protiv Sirije. Ako i dodje do napada ne sumnjam da ce Rusija zajedno sa Iranom i Kinom stati u odbranu Sirije.
Hahaha, a na koji naćin misliš da će da ih odbrane?! Ne misliš valjda da će Rusija i Kina zaratiti sa SAD oko Sirije?! Ne budite smiješni. Putin samo priča, i na tome se sve i završi.
@ naslovnica Jesi li stvarno toliko glup ili se samo pravis? Sirija bi davno pala i izgubila rat da Rusija, Iran i Kina ne pomazu Siriji indirektno, a mislim na oruzije i sve ono sto ti treba u ratu. Niko nece zaratiti protiv amera direktno ako napadnu Siriju nego ce pojacati pomoc.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Tako je Putine, imperijalisti hoce da vladaju svakim pedljom na Zemlji, cuvaj svoje saveznike i ne dozvoli imeprijalistickim govnima da ostvare svoj cilj!
A Rusija nije ista takva?
Nije ista,oni su jos gori.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
ziviiio ti nama Assade 1000 godina
Mnogi Rusi su VELIKI rasisti. (Iz iskustva govorim)
Svim ljudima koji podržavaju intervenciju!! Imate li pojma što se događa u Sirji? Nemate očito... Assad se bori da na vlast ne došu ekstremni islamisti koji ubijaju i kolju kršćane, a da oni pobjede pobili bi sve kršćane i mirne muslimane! Samo si pogledajte video u kojem VOĐA oporbe para nožem kršćanskog svećenika i jede mu sirovo srce!! Drugo, znate li ko financira te ubojice?? Opet nemate pojma... Zapadne sile, Saudijci i Turci! A znate li zašto oni financiraju teroriste?? Zato jer Sirija ima dosta svoje nafte i plina, zato jer Sirija ima 0 (NULA) vanjskog duga prema zapadu, jer su imali napredak, a to je nedopustivo!! Nedopustivo je Amerima da netko nema vanjski dug dok su oni duzni 7 i nešto tisuća MILIJARDI, a za svaki dolar koji stvore moraju se zadužiti 2-3 dolara!!! Zato i napadaju jer im 70 posto proračuna ovisi o RATNOJ INDUSTRIJI!! A najbitniji razlog da napadnu Siriju? Zato jer im Sirija neda da graade svoje baze kod njih, zato jer nisu takve jebene pudlice ko ostatak svijeta, nego slobodan narod, a predsjednik Assad ima podršku preko 70 posto svojega naroda, zato su i opstali tako dugo, jer se svi bezuvjetno bore za svog predsjednika!! A zašto Ameri grade baze? Pa da opkole Iran, za sada imaju 45 baza oko Irana!! I onda govore da je Iran, koji nije nikoga napao od 1798. godine prijetnja?? Kakva prijetnja, prijetnja je to što Iran ne želi prodavati naftu u dolarima!! Sve je to rekao general američki 2007. godine, sve se zna unaprijed!! Ali lakše je sjediti i pušiti fore o kemijskom napadu, umjesto da se malo istraži prava situacija, da se potraže alternativni mediji!! Sramim se svoje generacije koja je zatucana, glupa i vidi samo zvijezdice i gluposti!Živio Assad, živjela SLOBODNA Sirija, ako padnete pamtit ću Vas kao jedan od rijetkih slobodnjačkih naroda!
Komentar prepisan od CROphantom93 sa 24 sata!
''Ko gospodari Bliskim Istokom, može da kontroliše cijeli svijet.'' Sjetite se igre Rizik/o.
Sjetite se samo 80-tih godina kada su Sovjeti napali Afganistan. To isto su uradili Ameri 20 godina poslije. Stajati na bilo čijoj strani u ovoj globalnoj igri moći je uistinu jadno i hinjski, kad i ptice na grani znaju da su Rusija i SAD imperijalističke sile koje se bore za nadmoć u cijelom svijetu. Kinu neću ni spominjati, oni su se tek "probudili" iz stogodišnjeg sna, a već su pola Afrike stavili pod dominaciju svojom ekonomskom invazijom. Putin bi već sutra podržao nezavisnost RS-a ukoliko bi na tome insistirala Srbija; ne zbog "bratstva" sa Srbima, već zbog kontre Americi. Jadni Srbi misle da ih Rusi gotive jer su Slaveni, a jedina istina u tome je da Rusi koriste glupost ovih iz srbistana te ih mogu lahko upravljati kao obične pijune u igri protiv NATO-a.
Analiticaru, ne kaze se "lahko" nego lako. Ne mozes ti polupismen da pricas o tako komplikovanim geopolitickim temama. Znamo mi svi dobro ko su pijuni i s kim se upravlja. Vi ste potpuno isti kao ovi pobunjenici u Siriji, oni u LIbiji ili Iraku. I vas je NATO tako koristio jedno vrijeme protiv Srba, dok se nisu i sami morali ukljuciti. I ne brini se ti za ljubav izmedju nas i Rusa. Ne mozete vi to shvatiti jos otkad ste se ispisali iz Srba.
Na bosanskom jeziku se kaže "lahko"... A ti što se hvataš gramatike kad nemaš argumenata, bolje nauči da barataš stvarnim činjenicama umjesto što bulazniš kvazi-historijskim bljuvotinjama koje si naučio iz štiva izdanog od strane SANU-a ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Narod ..pobunjenici protiv tiranije u svakoj zemlji ne mogu biti agresori i narod je uvijek u pravu..past' će i u Siriji tiranija,sila i nepravda..narod je uvijek u pravu
ma najjaci covjek na svijetu, stvarno treba znati voditi onako veliku drzavu, isto tako imati mu*a kao lubenice da se podigne na noge 160 hiljada vojnika i ostale artiljerije, i da se suprostavis je*enoj americi, trebaju ti se ove "lubenice" vuci po podu :) PUTINE SVAKA CAST !! rusija majka !
Super , pripremio sam kokice , čekam treći svjetski rat :D Naprijed Putine Hahhaha
sve sto oni rade lici na jednu zivotnu igricu nazalost, tenkovi, podrucja, terotoriji, avioni, oruzje, teritorij je mapa svijeta, uz pomoc vojne spremnosti se pokusava vladati sto vecim teritorijem, izazivaju se ratovi da bi neko prodavao oruzje i na tome zaradjivao.
Ovo je zezancija bila.A ti to nisi shvatio.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Napokon neko normalan !!
Ako je ovaj normaln onda neznam ko je glup. Jes zaboravi Checeniju
Konačno je progovorio razum čovječanstva.
Lud ovaj Putin al je ovo fakat istina.
Teroristi razotkriveni, dokaz o koristenju hemijskog oruzja. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=S_Wx2UwaHII
...zna bivšo obavještajac šta govori...
Rusija se konacno budi iz sna putin nije glup, znao je sta ga je docekalo kad je dosao na vlast, rasulo, raspad sistema, vojska stagnirala, korupcija u njenim redovima, zastarjeli sistemi odbrane, pogotovo napada, zato je sutio toliko, a vjerujte za 10 godina ako ostane na vlasti bice jaca vojna sila rusija od SAD-a.. samo pogledajte sta je bilo sa gruziom, koja je clanica NATO sto ameri tad nisu zasuli rusiju kad su napali njenu saveznicu hahah
Uzmi ti jednu bananu i pojedi, mozda onda budes pametan ko danko bananko. Jesili zaboravio da su rusi htjeli napasti Yugu ?
staljin je htio da napadne yugu hruscov je odma poslije njegove smrti dosao titu u beograd i izvinuo se za u ime SSSR-a za greske svog prethodnika..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Takoje druće Putine. Nedaj se brate.Moder Ruša stara stolječima nemože dopustiti americi mladoj da radi šta hoće. Mogu oni napas siriju al rusija neče gledad satelitima i nista ne radid. Trebaju Rusi testirat oružije nove generacije, imad će prilike aBd ;)