Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imam filing da ce se nekada u buducnosti zemlja podijeliti pola Amerika pola Rusija
Putin je čovjek koji uspostavlja red u svijetu mirnim putem za razliku ovih drugih koji to čine oružjem.
ma ja Putin je veliki mirotvorac i pacifista, vidimo to jasno na primjerima Krima i istočne Ukrajine (Donbas). On nipošto nema teritorijalnih pretenzija prema susjedima. :)))
Vijetnam, Koreja, Afganistan, Irak, Libija, Jugoslavija, Sirija, Ukrajina ....treba li dalje nabrajati zemlje gdje se maslinovom grančicom uspostavljao "mir".
Mirno spavajte, dvije svjetske supersile su ponovo jedna prema drugoj uperile svoje ICBM-ove (interkontinentalne balističke projektile) i uskoro slijedi armagedon :))
halo crni, sta ima?ovdje zuti
World, the time has come to PUSH THE BUTTON :))
na čiji račun?
i ja sam u četvrtak telefonski pozvala svog kolegu vidi slučajnosti
hahahahahaah i sta ste se dogovorili?
da se nađemo na pola puta ja ću njemu odblokirat auto iz garaže, ako on mene zamjeni noćnu u subotu kompromis je zakon :)