Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@@ Šteta :) Baš nešto gotivim Ruse u zadnje vrijeme. Kaljinka, Čehov, Puškin, Moskau, upoznao neku raju iz Sankt Peterburga pa reko kad bi još divanio ruski... Ali eto, ako ti kažeš tako onda neću xD
PA ZAR NIJE LJUBAV PRELIJEPA
Baš mi je nekako drago zbog njih dvojice.
Jel se dirkaju po anusu...
Krasnaja = crvena na ruskom, i nemoj uciti ruski.
Harise,kojoj nasoj braci i sestrama.Pa nasa braca i sestre su Srbi ,a oni su i ruska braca. Pa tako gledano smo i mi po sa Rusima braca,koje nas je jedino religija razdvojila,jer smo pod osmanlijama morali da bi prezivjeli ,preci na islam..
Pederi genocidni da bogda ih snaslo isto sto rade nasoj braci i sestramu .
Ma, potukli bi se da Putin nema crni pojas. Netrpeljivost između njih dvojice je sve veća, Medvedev je počeo donositi neke odluke na svoju ruku a Putin bi da se svira kako on dirigira. Ovo je samo show za glasače. Krasnaya Polyana = Krasna Poljana? Ako jeste ima da učim ruski.