Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni bar vide u sta je ulozeno, mi samo maglu vidimo
Svaki put vodi ka negdje, a mostovi spajaju ljude i nikako ne mogu biti visak.
Svaka cast. Odavno nista bolje nisam cuo
ma nek ga premjeste vamo do Bosanske Gradiške na Savu, Mile je dotle napravio autoput koji se završava u rijeci.....
OVO JE RADIO BRANKOVIC "SVE PO ZAKONU", A TO STO NE VODI NIGDJE NIJE NJEGOV PROBLEM HAHAHAHAHAHAHAHHA
hahahahahahahahahhahahahahaha
"Procvjetati ekonomija", a jedan od učesnika je Sjeverna Korea. Sutra očekujem članak o otvaranju novih plantaža banana na izuzetno rodnim poljima tropskih područja sjeverne Kanade.
i mi smo puno više u autoput koji vodi u pustu brdežinu (bijača) ... i još se svugdje hvale neimari naši ... samo nikako da izađu s podatkom koliko se ljudi vozi tim čudom graditeljstva i trošenja para
Živjela Sjeverna Korea - zemlja koja je u finalu svjetskog prvenstva 'nabušila' Portugal. P.S. Kanite se ove zapadnjačko-imperijalističke propagande i isceniranih finala u kojima je Njemačka u finalu pobjedila Argentinu - to više nego očita laž - zapadnjaci ne mogu podnijeti da je velesila, kakva je Sjeverna Korea, bolja od njih u svakom segmentu života, pa tako i u fudbalu.
Ne brinite za njih, oni razmisljaju 100 god unsprijed.
Made in PRC :D
Sjeverna Koreja nema vremena za puteve i mostove. Jos kontaju kako napraviti tu atomsku bombu.