Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Medo se češka, još se nije probudio....
Sve je kriv Izrael...nihovo masonsko maslo...kako su sve svima smjestili...ovo je moje misljenje...a izrael radi sta radi,nema ih na temi dana.....pa Jevreji sve diriguju draga gospodo
Ziva istina,tacno je da Rusi imaju svoj ekonomski interes u Siriji,ali AMerika je pustila da se tamo ljudi poubijaju do zadnjeg. Bravo Rusi!
Evo te akcije: http://www.youtube.com/watch?v=eADoZB2fD6o
samo rokaj rasPutine..sve sto nije legitimna sirijska vojska ravnaj sa zemljom jer su oni teroristi..dal ISIS dal oni koje amerikanci naoruzavaju i poducavaju, kako god od svih njih napravi tepsiju da ne ostanu ni dugmici Слава России и Сербов, славянских братьев.
balkan bosnjo ako su teroristi nego sta..nece valjda da ih cesljaju..samo rokaj rasPutine hvala bosman, ja to tebi nikad ne bih rekao
fala bosman jos jednom...duboko si me razocarao,I pored banalnog recnika mislio sam da si dobar momak
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/je-li-isil-uistinu-americka-tvorevina
...svi vi vidite korist...i nimalo se ne razlikujete
Najvece svjetske sile unistavaju drzavu,domace budale ubijaju svoj narod.Evropa tretira Sirijce kao smece,kako ce taj neduzni narod preziviti ,ne znam.
Да здравствует матушка Россия