Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo opušteno,tako je razvlačio i"kapetan dragan"pa dođe vrijeme izručenja,doći ćeš i ti muška qrvo pred sud,vidi ga kud je pobjegao !!
Ta će u Australiji...zar nije obranio vijekovno hrvatsko tlo?Jest,da ne bi....zdimio na sigurno....zasad...
Kiksering,jesi to ti....ako jesi...gdje je ono kmeeeeeeeeeeee....po tome si poznat....mislim da si ti....
Sa 17 godina zarobljen I lezau u Logoru u Travniku punih 11 mjeseci. Krvnicki su se izivljavali na njemu svaki dan.Sa kolcima ,zicama, mucen I izvodjen na batine od svih koji zele u logoru.Samo je ostao u zivotu zahvaljujucu Crvenom Krstu koji ga je registrovao pusten iz logora bez ijednog zuba I 50 kilograma. Vodje zloglasnog logora sa mudjahedinima su morali opravdati Krvenom Krstu zasto drze dete u logoru pa su izmislili da su mu nasli usi. Imaju svedoci koji su preziveli I gledali kako je mucen.Ocito je zato oslobodjen.
sa 17 ležao u logoru 11 mjeseci, mučen, izašao sa 50kg a sa druge strane pukovnik Hrvatskog Vijeća Odbrane hiper aktivan lik nešto tu ne štima, hajd probaj to pojasniti
Neko ga je "prokazao"?
@gladius E, dijete drago, što se u ratu događa, to nijedan zdrav razum nije u stanju pojmiti.
sto je bjezao u australiju ako je nevin
zato sto su protjerani od neljudi
od onih koji kazu ljubi bliznjeg svoga kao sebe samoga a rade drugo
Bošnjaci bi samo tužakali,a sam sam Bošnjak....a i Hrvati i Srbi također....jeli neko čuo za lov na naciste??? Za Simona Wiesenthala??? Maa nije,naravski....UDB-a,je žive hvatala po inostranstvu,dovela jih u BG,pred SSUP,pred sve one crvene zastave,u gepektu naravno...gdje jih se većina uneredila,pri pogledu na ambijent....
Po faci mu se vidi da je spreman svasta uraditi. Tipicni rvacki balkanac.
Vidim da ima oba uha mozda su ga silovali bradonje
Sto mi dopustamo da ovaj covjek hoda zemljom