Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vako se to radi. samo ga roknut, ne postavljat pitanja. a ne ko u norveskoj u,b,i,j,e 80 i dobije 20 godina u komforu. valjda nije m,u,s,l,e,m,i,n.
Nisam ja Bogami,u buhari sam...
Sto ne objavite da je ubica peder.Toliko o poremecenim kad r..okaju bas r..okaju
@USA - svidjaju mi se Vase misli odnosno Vasi komentari (NOT!). Ali jos vise mi se svidja bajramska baklava koju upravo hocu sa cejfom da pojedem pa bujrum Vama i @Hadzili.
Ma to Ekrem Jevrić brat posl\'o frajera da poroka one koji ne idu iz kuće na pos\'o i s posla kući.
neka se rokaju medjusobno,samo nas neka ne diraju
u harlemu se svaki 5 dan puca ali to je sirotinja koga boli briga
jesi ti pametan...
Dokle cete se tjesiti gledanjem preko taraba i u tudji tanjir i to gledanjem na ono najgore od moguceg raspolozivog u tudjoj basci? Ima zapad i dobrog i loseg, ali o dobrom necete ni rijec reci, dok kad naleti zgodan los primjer odmah raspalite kako nista na zapadu ne valja, a sve to dok kopate i nogama i rukama da vam daju vize koje necete dobiti. Da na zapadu se i puca. Zamisli! A najvise puca bilo kome za to sta vi o tome mislite. Nasla se bagra lopovska raspravljati o tome kako se na zapadu puca dok im se grad doslovno raspada pred ocima i djeca jedna drugu skidaju na ulicama, u tramvajima itd. Sto svega ti ne rece nista o tome koliko se na zapadu ulaze u POSLOVE u odnosu na vjerske objekte koji kod tebe nicu kao gljive poslije kise i doprinose samo vjerskom fanatizmu vec preko 50% nezaposlenih, dok zapad ima nezaposlenih, ali ima i fabrike i prekvalifikacije i pomoc za nezaposlene i sve ono o cemu ti mozes samo sanjati fukaro!
Prvo te pitaju hoces li da sunetis dijete, jer to je judeo-krscanska tradicija, vecinom zidovski obicaj, tradicija starija bar 3000 godina od islama, koji je svojata nakon sto je prekopirao tudju tradiciju, kao i toliko toga drugog sto je preuzeo od starijih religija. Drugo, ko ne zeli, ne sunete mu dijete, a nepismene sljakere, koji ne znaju jezik ni nakon tolikih godina u Americi, te samo klimaju glavom i jedino takve niko nista ni ne pita, a takve ionako ni za sta nije ni briga osim za satnicu, jeftino pivo, jeftine vekur od kojih preuzmu zaraze pa prenesu svojima kuci, a onda kukaju. Kad ne znas ni o sovjoj religiji, a kamoli druge kulture nisi ni svjestan da u gacama nosis zidovsku tradiciju. al kad naucis jezik onda se prijavi na kratki kurs o drugim kulturama, a dotle cugaj vopi i tisu kao i do sad. Svaki dan takve ko ti nadju ...zveknuli za volanom ili masinom, presaugali, a familija im ne zna ni pricati jezik da objasni sta se desilo i kako da ih pokopaju pa hodza prevodi.
Kada se vec toliko zgrazavate nad \"zapadnim fasizmom\", bio bi red da se uhvatite noge iz zemalja u kojima ste tek gosti, umjesto da eksplozivom trazite promjenu sistema domacina. To ujedno znaci da cete sa radoscu prihvatiti deportacije, vize i nametnutu samo-izolaciju, zato jer niko zdravog razuma se ne gura da dodje tamo gdje ce ga toliko \"maltretirati\". Nacin zivota koji trazite vec postoji na ovoj zemlji. Raj za takve kao sto ste vi trebao bi biti u Saudijskoj Arabiji, Kuvajtu, Emiratima, Pakistanu ili Afganistanu, ali i te drzave vam traze vize.
@hadzila 1) Amerika i druge zapadne zemlje ne ratuju, odnosno ne iscrpljuju resurse samo i iskljucivo islamskih zemalja, vise od pola zemalja juzne amerike ne spada pod islamske zemlje, pa im tamo sijeku sume, uzimaju rude, a strane vojske su tamo vec preko 50 godina 2) izmisljas to da ako nesto pocini musliman odmah je te..ro.r.i.st.. i nisi normalan, ja bolje znam jer zivim ovdje, a vise je muslimana u zatvoru zbog droge nego bilo cega drugog 3) u ameriku hrle muslimani svijeta, a koliko amerikanaca i drugih ide da zivi u islamskim zemljama? znaci, muslimani sami TRAZE da dodju ovdje, pa sto se ne prilagode zemlji koja ih primi isto kao sto bi se MORALI prilagoditi u S. Arabiji ili Iranu itd. 4) USA sa Hitlerom poredis? Pa sto onda dolazite ovdje? Osim toga koliko je dzamija izgorilo u USA, a koliko je crkvi spaljeno u Egiptu, Iraku, sjeti se i Buda iz Bamijana u Afganistanu itd. i onda pricaj nesto o fasizmu! 5) na 24% nije ostalo ni 5% nemuslimana a ti nekom moraliziras
Cuuuj jeli musliman...danas kada se ovo njesra dogodilo, prvo sto mi je palo na pamet je radi li podzemna da se mogu vratiti kuci, a vi kontate da neko o vama misli??? Ja budala... Dok ja mogu do posla i natrag, boli me za vas.
6) jedino po cemu ste bili zanimljivi u zadnje vrijeme je mevlidov napad na americku ambasadu, ali ni te vijesti nisu mu dale duze od mozda 2 minuta, zato jer ovima na zapadu, ne samo amerima, jednako je svejedno jeli mevlid s puskom ili bilo koji drugi iditot koji puca okolo, zavrsice isto da ga nece slucajno pitati ko je, sta je, sta mu bi i cekati da nekoga skine? nece, nego ce murija njega skinuti i zavrsena prica 7) vi ste svojim ponasanjem i zavlacenjem dijapospore toliko se svima popeli da vrlo rijetko dodjemo i vijesti pogledati, eto koliko ste NAMA zanimljivi, a zamisli tek strancima 8) ko vas i spominje? razmjenjuju se kontakti turistickih agencija sa povoljnim cijenama egzoticnih destinacija, pa pnda rasprodaje u razno doba godine na koje se isplati otici i slicno, a u svakodnevnici niste nikakva tema, dok ne pocnete nesto traziti, a vec ste i s tim dopi...zdi...li, manje price, pokrenite se sami za sebe, nemamo vise ni volje ni strpljenja za vas, hajde sad malo sami
1) Nismo im vi toliko zanimljivi da odmah pomisle na vas kad god se nesto desi OSIM u slucajevima nekih vecih eksplozija, e tu jedan dio pomisli da nisu opet islamskiteroristi 2) slucajeva ispaljenih ljudi kojima pukne filme jer ih je neko izmaltretirao kuci ili na poslu pa ga skinu ima toliko da ne dolaze svaki u vijesti 3) demokracija i potezanje pistolja murije na nekon neuracunljivog i naoruzanog su nesto cudno ili ne idu zajedno? pa normalno da ce skinuti papka koji mase oruzjem u svakoj iole normalnijoj drzavi, bio on musliman ili sta god 4) isto radi, vjerovali ili ne, i murija u iranu, pakistanu i afganistanu, skine budalu koja ide pucati okolo i niko ih za to ne optuzuje 5) stvarno ima previse vas koji zivite u zabludi da svi se stalno vama bave,tj. samo vama i time sta vi mislite, zelite, trazite itd., a ja na zapadu vec 15 godina ne cuh ni da vas spominju, a kamoli da ih zanimate i vi i vase misljenje, makar bila vremnska prognoza
Naci ce njemu CIA u porodicnom stablu da mu je cukundedo od dede bio musliman ! ccc
Naravno da ne povezuju sa terorizmom kad se lik ne zove Muhammed ili tako nesto. Prokleta amerika!