Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko visoko leti, nisko pada ! Imaju krila i sad kao bolji od nas koji samo mozemo hodat...pih...da hoce meni pred kucu jato popadat pa da mirovto Fast food .
Ptice su popadale zato što im je kisla glOOOOva ljudi!
Istina je da životinje širom svijeta masovno umiru \"zahvaljujući\" H.A.A.R.P sistemu i sl.
Zbog povecane aktivnosti Sunca ciji maksimum ce dozivjeti kulminaciju iduce godine(svakih 12 godina)magnetno polje Zemlje je izlozeno povecanom utjecaju solarnog vjetra te po svemu sudeci dolazi do odredenih poremecaja u njemu, a kako ptice posjeduju moc navigacije pomocu njega,desava se let naslijepo sto narocito nocu moze izazvati masovn i sudar jata sa necim .... No ostaje pitanje pomora ribe i rakova?
\"U Falkoepingu nije zabilježna upotreba pirotehnike u utorak navečer\" jel to Nova godina u Falkoepingu bila u utorak ili... ne kontam
Opet u Svedskoj problemi?? Ma zda\'ooooo Svedska!
Sigurno im nas DŽEKSON uletio sa 2 noge ! 100 %
NLO ih pokosio..
Ptice , delfini i mnoge zivotinje se radjaju da da donesu ljubav i kreativnost nebu , okeanima i zemlji .One su tu da stvore ljubav i radost. Nasa vrsta , ljudi , ponasaju se brutalno prema zivotu i ne postuju zivot. Zivotinje pate , kako samo pate . Ovo je vrijeme velike tuge . Vrijeme da se trezveno i duboko zagledamo u vrijednosti i ponasanje koja proizilaze iz naseg ponasanja i nase \" moci \". Vrijeme je da tugujemo sa dusama ptica , delfina i svih zivotinja i pruzimo im utjehu , Zivotinje osjecaju da ne mogu da da ispune svrhu zbog koje su rodjeni .One odbijaju da nastave zivot na zemlji , sa nama. Zbog toga odlaze , Njihove smrti nisu samoubojstva , jer oni nisu uplaseni, oni su iscrpljeni od zivota sa nama. Poaljite im misli da ih volite , neka cuju kako kazete , ja sam jedan od onih koji razumiju. To ce , njihovo tugovanje , uciniti putovanjem koje ima vrijednost.
Jedan od najefikasniji metoda unistavanja ptica, kao i svih letecih bica jeste: Drasticno mjenjanje gravitacionog polja! To se najbolje moze desiti, otvaranjem dimenzijonalnih vrata (pravi se tkz flesh standard poznatiji je kao vakum) Medjutim posto se desio i pomor ribe za koji tvrde da je nastao promjenom temperature vode iskljucivo sumljam na neku vrstu radijacije ili cak nekog isparavanja iz mora a citali smo koga sve na moru ima...
http://www.facebook.com/home.php#!/group.php?gid=94366971468&v=wall
Lovac na imigrante evoluirao u lovca na ptice selice.
su popadale zbog gravitacije
Hah nauke mila majko moja...
JADRANKAAAAAAAAAAA