Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pas nanjuse sa 94% a test koji ima manju preciznost je 200KM
Šta ti je švabo bajo moj 👌🏻😎
Kod nas ni doktori ne znaju da je otkriju
Sada uz PCR aparat dođe i jedan pas gratis.
Ako je standardna korona zalaju dva puta, ako je britanski soj jedanput i jedno režanje, ako je asimptomatski samo reže, a ako je obična gripa, ne oglašavaju se.
A ako smo imali sex sa nekom koronarnom profuknjacom, a nama se jos nisu razvili simptomi, međutim ostao je miris korone. Molim šejha sa klixa za odgovor.
Uzas sve postaje gore i gore.
Fascinantno kako klix redovno pise gluposti u koje ovce iz meni nepoznatih razloga vjeruju. Cuj 94% efikasnost.. 😂
Pas ti poliže jezik, od 100 hiljada ljudi polizanih zajaje na 20 sumnjivaca od kojih se u 19 i testom potvrdi da su pozitivni (uspješnost 95%) jedino što nisu i bolesni. Ostalima, njih 99980 dotad zdravih, pas ostavi ehinokokus, gljivice, dlake na odjeći i sl te se i pop.ša na cipelu za uspomenu .
Velesila brate
hoćel se sad psi puštat na te zaražene il šta? pitam za komšiju
Da ih ubacimo u jedan nas tramvaj ili trolu bas me zanima sta bi nanjusili? Nista onda na sve granicne prelaze razdijelite ove pse da ne placamo bezveze testove.
Jesu li to potomci pasa koji su svojevremeno njušili Jevreje?!
ovo mi sve vise lici ne neki horror film......psi njuse ljude