Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bogu i uhu ugodna poruka, na žalost "skromni" papa ne raspolaže sa sredstvima da se ta poruka sprovede
Znaci kada papa pozove onda je to svjetsko cudo i top vijesti a kada narod moli i poziva da ratovi prestanu onda su to gluposti i nebitne vijesti... ma bravo
I za Bosnu je bilo molitvi, pa ništa, tako da od toga nema ništa sve dok Ameri i ostali iz Evrope ne ispune svoje ciljeve.
Pije su pape jasno i glasno i bez imalo uvijanja govorile: ''Ubi i pobi'', a danas imaju druge metode... Superpapa Franjo ponovo u akciji!!!
danas to govore samo na tajnim sastancima,u medijima propaganda
E dobri papa.Zato ti trebaju ogromna sredstva a njih imaju upravo oni koji i pokrecu sve te ratove.Ali ipak hvala ti na ovakvim mudrim rijecima.
E moj naivni i dobri Papa...neće tako da budne...
Srbi et orbi :D
lijepa poruka i molitva,ali teško sprovodiva... Ipak,hvala Papi Franji na lijepim i mudrim riječima...
A ne spominje zlostavljanje male djece, e moj Franjo, Kačavanda nije dobro prošao.
Kačavenda'
smrade srpski, smrdis
...expecting gentleman1...