Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce Kim na svojoj svecanosti pobiti sve zaposlenike banke, zajedno sa njihovom familijom do treceg koljena...
70 miliona wona = 9000 dolara...ti woni dodju ko dinari,imas ih bilione,opet siromah >.
Možel se čestitati na ovim skromnim začecima demokratije. A korejanci treba da dođu Sarajevo na dalje usavršavanje demokratskih vrijednosti jer se svaki dan opljačka neka banka, ili bar benzinska nstanice da se ostane u kondiciji.
9.000 dolara ? pa kod nas kladionice koje najslabije rade imaju toliko novca .. sprdancija ..
Jebani su ako ih nadju. :)
kasni klix samo mjesec sa objavom, a cuj 9000 dolara, e jesu se obogatili..
ovo kad su milan i zika opljackali banku u suludim godinama: otvara zika sef i govoro : trt nema nista,menice bez pokrica a prije ulaska otvara sef onaj debeli i govori posten neki narod sve drzi otvoreno :) tako je i u S. Koreji bilo
Bošnjo stigo' u S. Koreju :D
Jebace im znanje Kim..Nekom ce glava past...
E sad se ovim zastitarima nepise dobro,kao ni radnicima banke nebi im u koži bio!!!
Ovi zaštitari što nisu bili na radnom mjestu su tako nevjerovatno rahmetli da je to riječima neopisivo. Ima da im pet generacija porodice masakrira. Sjeverna Koreja je u jako lošoj ekonomskoj situaciji a k tome i Debeli službeno preuzima kontrolu nad državom sljedeće sedmice, bila je jučer vijest o kongresu Partije i zabrani svih tužnih i veselih ceremonija na 7 dana prije, tako da prva pljačka u historiji na par dana prije njegovog preuzimanja vlasti ima da bude surovo kažnjena.
Pocelo je,propade crveno carstvo malog, debelog, crvenog cara.
Ovo odradili Juzno Koreanci a tipu dali Sjeverno Koreanci hahaha kao kod nas...hahahaha