Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nidje veze, a nepotizam nista, to sto joj 3 sina rade u drzavnim sluzbama, ovaj guverner centralne banke, nista to ? i svakako samo je dobio suspenziju, kakva liberija, americki kmetovi i dalje ..
Bravo stara,ti si halifa za KOSovog prdekana lopovskog koji je vjerovo da je da je musliman i sanjo da uvede feudalizam na 24% Bosne
Šuplajk, ba. Dogovorila sa sinom lafo daj da i tebe suspendujem, to mi je inekcija za slijedeće izbore, pa ćemo oboje uživati. Mudro. Eki, ako sam u stanju sina suspendovati, onda nema mjesta korupciji niti za ijednu osobu. Jes\' al\' u ............ Babara je lik. Nevin lik kao Tihić:-)
Ne palite se k´o kutnjaci!! Prvo, zena ima TRI sina i SVA TRI - gle koincidencije?!?! - su na drzavnim jaslama! Drugo, jasno se kaze da cim(!) korumpirani prijave imovinski karton - vratice se nazad. Djaba je krecila....
Evo mene, samo me izaberite.
vid jovanke sto se osuncala. pa naravno da ce tako uradit, s titom je dosta naucila hehe
e kod nas treba ovakva jedna