Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo pravog razmisljanja Bosnjakinje! Bilo bi lijepo sutra u NATO u vojsci BiH imati vise zena koje tako misle i djelaju i koje bi aktivno dale obol istrijebljenju islamofasizma u svijetu. S puskom u ruci zajedno sa amerikancima i evropljanima protivu talibana!
Cuj spalili Obamu, sad se ugljeniso.
Zar nemaju pametnija posla nego da brinu zbog jedne spaljene knjige...
hey neutralac vidim kako si odusevljen talibanima i njihovim \"serijatom\" pa de mi objasni zasto su afganistanske udovice umirale od gladi jer nisu smjele da izadju iz svojih kuca da prehrane sebe i svoju djecu??? Ja sam muslimanka koja prakticira Islam i sto se mene tice ni pod koju cjenu bi zivila pod talibanskim vehabijama i ostalima koji prate svoje taghgute (sejhe). treba i pogledati i na zbivanja u pakistanu i konacno svatiti da sve dok se ne unisti ta sektaska gamad muslimani ce patiti
Vecina Bosnjaka su muslimani i BiH je demokratska, ima izbore, parlament i sve ostalo sto cini jednu drzavu demokratskom. Vecina Bosnjakinja smatra za ponizenje nositi nikab ili druge sovinisticke mjere kojima se terorisu zene sirom zaostalog svijeta, uglavnom zbog kulturoloskih ili plemenskih zahtijeva, a ne vjere. Zelio sam reci da je ne mali broj Bosnjaka sto ce rado podrzati USA i druge demokratske zemlje u obrani protivu islamofasistickih terorista koji su najveca prijetnja svijetu u XXI stoljecu. Vidjeti: http://en.wikipedia.org/wiki/Islamofascism
kako je sega manipulirati ovima...mozes ih kontrolisati kako hoces...pale se k\'o hepo kockice
@@ jedes goovvnnaaaaaa! kako mozes valjati glupost i islam usporedjivati sa demokratijom? ima li veceg apsurda od ove kombinacije \"demokratski islam\" koju izrece doticni i osta ziv. haajjvanuuuuuuuu, shvati hablecino da je to dvoje nespojivo i teoretski kamoli u praksi. ukratko sovim sto si napisao prevazisao si i legendardnog mosnjackog borca za prava islama u dijaspori, naseg Pipu Retarrdiinja. jedinica za ljudsku glupost = 1 bosnjak
Bosnjacki islam je evropskog tipa a ne azijskog ili africkog. Uskoro ce BiH vojska u NATO a njima fali ljudstva u Afganistanu i vjerovatno ce morati nekoliko tisuca Bosanaca otici. To ce imati velike posljedice, prije svega propagandisticke. Bosnjacki musimani ce dati zivi primjer demokratskog islama. Jos kad bi u BiH trupe u Afgansitan poslali i nekoliko stotina zena, to bi moglo promijeniti zaostala shvatanja tamosnjeg naroda. Vidjeli bi Bosnjakinje bez nikaba ili burke, sa jedne strane obiljezja NATO kriz, a sa druge BiH zastava. Vjerovatno ce biti gubitaka, i Afganistanci ce se zamisliti nad Bosnjackim shehidima koji su dali zivot za demokraciju protiv islamofasista. Ni NATO trupe nece imati podozrijenja prema Bosnjacima kao prema Afganistanskim lojalistima vjernim USA. Bosnjaku nije problem popiti pivu ili viski, a moze se pojest i malo krmetine, u BiH narod nije dogmatski indoktriniran kao ona tamo sirotinja.
Imao sam namjeru napisati nesto vezano za temu, ali to u ovoj grupi niko nece razumjeti. Pa sam odustao. Ali tu sam. MI SMO NAJVECI LEVATI NA SVIJETU. I O NAMA PRICAJU KAO O ZAOSTALOM NARODU U EU. Samo radi usporedbe.
dobar papir za halu...
u bosni ti svaka propalica moze bit politicar to je bar jasno doduse ovaj prizna da je bivsi
I mene jarane izlijeci kazem ja lijek za dusu i tijelo samo mi niko ne vjeruje c c c
ako nisi znao kralju droga se moze koristiti i kao lijek\' cak vise normalan narod je koristi ko lijek a ne za drogiranje...
jadna drzava, jadna vjera, jadan narod... treba ih pustiti da uzivaju u kuranu, izolovati sa zidom, kao sto izreal radi, dozvoliti da primjenjuju serijat prema kuranu, da se kamenuju, zene izmedju sebe, zene 10 godisnje djevojcice,javno vjesaju.. i samo im padobranima bacati tone i tone rize.. i jos gdje se god uhvati koji terorista na zapadu, fino ga padobranom baciti u avganistan...zajedno sa nasim talibanima vehabijama i ja sam imao prilike da se upoznam sa tim nesretnim narodom, koji zivi u 13 vjeku.. ne postoji nista jadnije na svjetu od toga naroda ..
toj, kako kazes najvecoj svjetkoj sili i nije cilj uvesti tamo red i mir. Jer sto ce to, toj najvecoj svjetskoj sili? ovako su tamo stacionirani njihovi vojnici i prisutni su regiji. Na zapadu im je Iran, na sjeveru Rusija, a na istoku Kina. Vidis da i Paksitan ulazi u igru. Ameri je bitno da imaju kontrolu u regionu, a za neki mir u Afganisatnu.....ko jos u to vjeruje i protiv koga se oni tamo uopste bore?