Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FREE PALESTINE !
jao ljudi...sto mi se pucaaa ......................███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄ ........▂▄▅█████████▅▄▃▂ ..... █████████████████. ............◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤ juriiiissssss ☻/︻╦╤─ /▌ l l
......................███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄ ........▂▄▅█████████▅▄▃▂ ..... █████████████████. ............◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤ juriiiissssss ☻/︻╦╤─ /▌ l l
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
NE MOGU VJEROVATI DA SU TO ONI ISTI DANCI KOJI SU ISMIJAVALI ISLAM I MUSLIMANE (AKO IH UOPŠTE IMA NA OVIM PROTESTNIM SKUPOVIMA).
a hamas u prvih 15 minuta dvosatnoga primirja ispali rakete na izrael... narod palestine se treba organizirati i riješiti se tih budala...
Nek' ih SBB angažuje.
cijeli svijet treba da se digne.
http://www.putvjernika.com/U-zizi/zasto-cionisti-zele-da-sruse-mesdzidul-aksa.html
Sjeme im se zatrlo cionisticko
Nažalost kako vas Kur'an kađe da je Allah Ibrahimu a.s. obećao da će mu se sijeme proširiti , a kako Kur'an kaže da su Arapi i Židovi direktni potomci Ibrahima. Tvoje želje su imposibl. Ali naravno ako vjeruješ u ove Blisko-Istočne monoteističke vjerske knjige.
Svaka cast Dancima. Zato i zive dobro i drzava im je uredjena sto se bune kad treba, pa cak i za druge, u ovom slucaju Palestince. A ne kao mi, jebu nas stalno sa svih strana, ne bunimo se ni za sebe, a tek tamo za neke druge ljude na kraju svijeta.
I ne protestujuDanci nego muslimani iz Danske.Danci crtaju Muhamedove karikature
@Jack White Imaju pravo da crtaju sta hoce u svojoj zemlji. Muslimanima ako se ne svidja neka idu S Arabiju ili Siriju gdje ne crtaju karikature.
Ne znam koga klix smatra dancima ? Migrante Turčine Arapine ?
Allâhov poslanik صلى الله عليه وسلّم je rekao: مَنْ قَاتَلَ تَحْتَ رَايَةٍ عُمِّيَّةٍ يَغْضَبُ لِعَصَبَةٍ أَوْ يَدْعُو إِلَى عَصَبَةٍ أَوْ يَنْصُرُ عَصَبَةً فَقُتِلَ فَقِتْلَةٌ جَاهِلِيَّةٌ "Ko se bude borio pod skrivenom, slijepom zastavom koja poziva u patriotizam (fanatizam, borbu radi zemlje a ne radi vjere) ili se ljuti radi patriotizma i pogine - biće ubijen džâhilijjetskom smrću." (Muslim 1848)
evo...sad sam se jevrejima na*ebo matere u jednom anonimnom emailu... valjda sam zato sada zaradio dzenet i bar 5-6 hurija... jos par puta cu im poslati taj email i mislim da ce izrael morati da potpise kapitulaciju...
Kralju. Kako ja znam službeni jezici Bosne i Hercegovine su Bosanski, Hrvatski i Srpski. Odluči se za jedan bgt. Nisu čitaoci klixa arapi a ni prezijati. Ako želis džihad kupi kartu i sretno/srećno sa dodatnom željom da se nevratiš pošto je to pozitivno ako se ne veram u tvom mozgu.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Jel' ono Ekrem Jevric na prvoj slici, u ulozi "Danca"?! Ljudi moji, ne treba prestavljati ovakve proteste kao Francuske, Londonske, Danske... Ovo su protesti muslimana naseljenika po evropskim zemljama. Razumljivo je da oni sad saosjecaju sa napacenim muslimanima u dijelu Arapskog svijeta, ali ovo sto oni rade je prdimahovina. Sutra ce svaki od njih na posao kod Svabe , Engleza , Svedjnina i mirno cekati svoju platu od par hiljada eura... A Dance, Engleze, i ostale velike Evropljane, zivo zaboli ( da ne lajem sad ) za ovo sto se desava u Arapskom svijetu uopste.
poceli su da prave i maskaradu od ovoga...da li naplacuju ulaznice za to pozoriste? hoce li mi itko reci a sta palestinci u stvari hoce od drzave izrael i svojih komsija jevreja?
ODMAH PUSTAJTE BREJVIKA , NETREBA VAM NI JEDAN SPECIJALAC
VI SVI PLJUJETE JA VAS SAMO KOPIRAM
Ne mere se Brejvik integrisat u dansko drustvo...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ENO GA EKREM JEVRIC PREDVODI ARAPE