Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Normalno je da se govna bacaju u septicku jamu.
Trazili su od svih drzava. I Norveska ih je odbila.
Sad ce kod nas to fino da "uniste". Garant vec traje borba medju vladajucim strankama ko ce tu da izmuze lovu. Nadam se samo da se nece moci dogovoriti i oko toga, kao i svega ostalog. :D Mada sumnjam, lova je u pitanju, tu se lako dogovore i idu u koalicije.
bravo šiptari! nesto dobro od vas
...dakle, eto ga na kosovu...tamo ne smiju odbiti...
Dajte u BiH, nemamo s cim misove klepat!
zar ne bi bilo najbolje da to amerikanci uniste na svom tlu?
a mogu i podijeliti sa rusima. ionako su obje strane podjednako "zasluzne".
Da neki od predsjednika ima dovoljno hrabrosti pa kaže, eto kad ste započeli rat, ubili toliko ljudi, razorili toliko gradova, opljačkali sve što ste mogli, postarajte se onda i za hemijsko oružje, samo vam je još to preostalo i posao će biti kompletan.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
dje Albaniju iskopaše da u njoj unistavaju od tolikog dunjaluka?!Pa ja neće to niko normalan na svom tlu da radi pa daj Albancima oni su poslusni,nesmiju odbiti.
Sledeca na spisku vernih poslusnika je bih