Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mislim da bi nasa vlada(il` sta vec) trebala organizovati prevoz do havaja da i mi idemo protestirat dok ne prodje ova zima,u pm...brrrr
... HAMAS je teroristicka organizacija i samo skodi Palestini kao sto skode Vehabije Bosni i Bosnjacima...
Poruka za barbaru i njenog busha,da bogda ti bilo kao Palestincima ,ZIVIO HAMAS,svi vasi komentari protiv Palestinaca su odraz ko ste i sta ste,a vi ste bagra i hajvani.
... a zasto da mi neslavimo novu godinu zbog palestine?.... jel` to palestina nije slavila nove godine 93-95 onomad zbog nas? zao je meni zbog tog rata- al`HAMAS je teroristicka organizacija i mora se njima stati u kraj... izrael postoji - i to je cinjenica... al`je isto cinjenica da masa palestinaca radi kod izraelaca i hrane svoje familije zahvaljujuci njima....
ma ovo izrael da iskoristi dok je jos bush na vlasti, jer im sa obamom nece tako lako prolaziti ovo maslo (bar se nadam da je obama posten covjek). kako su samo izraelci pokvareni, nisu oni dzaba narod bez domovine i sad se zaljepili za palestinu jer je prije 5000godina to bilo njihovo. kako bi bilo spancima da im se arapi sad tamo nacrtaju tvrdeci da je to njihova zemlja jer su tu nekad stoljecima vladali. pa vidis, nisu dzaba amerikanci istrijebili indijance - da im se nikad ne vrate tvrdeci da je to njihova zemlja. grozno kako se pojedinci igraju nasim zivotima. jadne zrtve ove prljave politike.
uh-uh konju, Hamas nije deklarirana kao teroristicka org . Vidi se da previse gledas cnn.
A TO VI BRISETE KOMENTARE??? LIJEPO :)
da li neko zeli da me prorati do Havaja! Idem i ja da prosvjedujem ... i da se suncam ... i da prosvjedujem ... i docekam tamo Novu prosvjedujuci ..... a?? Smrt HAMASU!!!!!!!!!!!!! I k tome bilo kojoj teroristickoj orgasnizaciji!
www.islambosna.ba za vise informacija...
Fakat ne kontam. U potpunosti se suosjecam sa zrtvama, al sta ce njima bolje biti ako ne proslavimo novu godinu. Za svaki drugi vid pomoci racunajte na mene:)
hahaha cuj ne postoji. Zanima me sta zelite protestima da napravite? Organizirajte prikupljanje lijekova, hrane i dr oblika pomoci. Nema nista od tekbiranja
U BiH ne postoji palestinska ambasada!!!!
danas i u srijedu u 13 sati protesti ispred ambasade palestine
danas, u utorak u 13 sati protesti ispred ambasade palestine.
U POTPUNOSTI SE SLAŽEM S \" :) \" Sramotno je kakvi smo NELJUDI postali! Svi se ponašamo kao da nismo NIKAD NISMO ovisili o tuđoj sadaki i svjetskoj obzirnosti! SRAMOTA!!!!!!!!!!!!!!!!! Neka se dragi Bog smiluje Palestincima!!!!!