Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iranski predsjednik osuđuje upotrebu sile u Libiji, a ne osuđuje primjenu sile na svom narodu. Strašno! Al polako, doći će i vas red!!
Dobar je Ahmo, ali nije ni njemu svaku vjerovati, pa on od skole ima 3 razreda osnovne i postarski kurs.
Usporedba Irana s SAD-om: - Ahmadinejad je izabran sa 62% glasova među sedam kandidata, dok je Bush izabran za predsjednika sa upitnih 51% glasova i to među samo dva kandidata. - Preko 90% Iranaca podržava vanjsku politiku svoje vlade, dok zadnje ankete pokazuju da samo 24% Amerikanaca podržava američku vanjsku politiku (u Iraku).
nema pravednijeg predsjednika od Ahmedinedzada negove noge ne vire iz guzice zapadnih \"demokrata\"
ahmo i nedzo nije sto i ovi diktatori.treba samo malo pogledati statisticke parametre industrijske razvijenosti,moderne tehnologije,i izuzetno jakog obrazovnog sistema.sve sotalo su lazi velikih medija. gadafi ce otici zato sto covjek nije inteligentan,uzeli ga iskoristili i sada ga bacaju.ti \"kerovi\". a nedzo je jako inteligentan covjek i dobro zna sta radi,jos je dobro potpomognut vjerskom obrazovanom elitom. i sve sto kaze svaka mu je na mjestu,jedini je too covjek koji se usudio u un doci s knjigom i ssve javno reci cijelom svijetu. sad vjerujem da su moguci i protesti po evropi pocevsi od grcke i italije,pa i americi. covjek zna sta radi.
hebo ti taj zadranin maater,vodi si ga tamo otkud je došel.puna mi qurchina više ovakvih \"zadrana\" iz bosanskog vilajeta
Koliko je Iran stabilan upitno je, pošto postoji jaka kontrola medija.Pa tako da se to ne može sa sigurnošću reći, ali dolaze nove generacije koje žele promijene. Dokaz su pobune nakon izbora 2009.godine, pa i danas , već cenzura onemogučava uvid u stvarno stanje u Iranu. A da će biti promijena bit će, promijene 1979 su izvršene revolucijom, a tako će i ovaj sistem srušiti.
IRAN je stabilan, ne brinite se braćo moja!
super, znaci da nece :)
mrzim MEDIJE................................................
u pravu si prijatelju. samo je vazno drzati medije pod kontrolom, i onda nema vise kriminala.
AhmoNedžo = Srbin.
iran je jedina zemlja koja je podrzavala muslimane bosnjake u ratu tako da mi nije jasna kritika na iran gdje vecina ljudi podrzava ahmeda nazalost zapad nepriznaje demokratiju u zemljama gdje oni nemogu pokrasti naftu ili nagovorit ih da se zavede sa rusima
k.u.r.v.a prica o postenju... svasta...
Ne rise Ahmete i Nedžade,ko se pobuni protiv tvog režima ne ginu mu vješala KUŠ
Haha ahemde i nejade , ti si na redu....
Kad ode nafta 200 za barel ko zna.