Komentari (202)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko kaze da se školovani kadar ne vraca :-D
Pardon, vraća...
E sad ćeš davat za cenera pod mostom...kad nisi znala čuvat a bila si je lijepo unovčila ... g l u p a č o. . . Bakir ti je jedini spas ... ! ! !
Dagle na šta liči,prostitutka ???Pa ovoj u Bosni niko nebi dao 10 km
Sad ozbiljno: Ja ovoj nebi dozvolio da se vrati, to jeste zabranio bi joj ulazak. Ako se zaista bavila time onda samo mozes da strahujes kakvi seksualno prenosivih bolesti boze donijet i rasirit.
Nije losa cupi al ne pise odakle je i gdje ce je vratit
Ova kad se vrati bice ministrica sporta i kulture.....
Ako je vrate ovamo i ona nastavi sa uslugama mogla bi dogurat bar do vijeca ministara
dobra
Steta sto si uopste otisla preko bare.. Mogla si kod nas napraviti ozbiljne pare i unistiti bar dva"jes brakova.
Ima upraznjeno radno mjesto na lasvanskoj petlji.A preporucujem da kaznu preinace u drustveno korisni rad na nekoj raskrsnici.
Ako ste vec napisali John Dahlinger, onda nikako ne bi smjeli u istoj recenici napisati Daniel Tomas, nego Danyell Thomas.
zbog ovog ja volim Ameriku, što stvari zovu pravim imenom..kod nas bi ovo bila starleta i gledali bi je na farmi a ne u sudnici..
nece ona biti deportovana nego ce odsluziti sve ijedan dan sto joj sudija da zatvora a onda ce biti fly one way to bosnia
Zalosno je cut ovako nesto. Lijepa ko lutka al je pokvari amerika
E sad ćeš davat za cenera pod mostom...kad nisi znala čuvat a bila si je lijepo unovčila ... g l u p a č o. . . Bakir ti je jedini spas ... ! ! !