Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opasni ovi prosrpski separatisti.
Jesu li ih svezali za stubove ko četosloveni unproforce onomad?
Ovako isto je Mladić zarobio UN-ove posmatrače da bi ucijenio NATO i da oni ne bi izvršili napad na četničke položaje na brdima oko Sreberenice. Već viđeno kod secesionista i fašista istog vjerskog svjetonazora kao što su i ovi proruski teroristi. Izgleda da oni prepisuju jedni od drugih ili je to jedna te ista četnička škola.
Nisu ovo proruski separatisti nego proruski teroristi, separatisti ne otimaju medjunarodne posmatrace to samo rade teroristi..
Kad su četnički dobrovoljci stigli u ukrajinu, Milojko veli: - Pa brate Živorade ovo nije Knin u Krajini nego Krim u Ukrajini!!! - Živorad: Biće da onaj gluvi vojvoda Arsenije open nije dobro čuo gluva ga yebem!!!
Ista ta govna su probali ubaciti u siriju ali asad je znao to rijesiti :) deri govna zapadna