Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako nešto se ne može desiti našem voljenom,mnogoznajućem,blagoglagoljivom i blagonaklonom vođi Bakiru "Sinu" Izetbegoviću,kojeg inače osiguranje prati samo zbog mogućih subverzivnih akcija iz mrskih nam stranih država,koje su mnogo ljubomorne na harizmu našeg prosvjetitelja i nespornog autoriteta u svim oblastima duhovnog i materijalnog bivstvovanja.
kako ovi obezbjedjuju camerona pa i obamu u zadnje vrijeme mogli bi brzo otpjevati labudovu pjesmu.
Ko mu j.be mater
Ja mislio sad neki rumpalija ga napao pustio mu krv nogu mu otkinuo, sakatog ga napravio a Cameron se lijepo proseta do auta... Klix kralj Skandala.
Pa nije to na Balkanu pa da ga neko izbode. To je kulturna zemlja.
Treba pozvat nasu direkciju za koordinaciju da pokaaze kako se stiti osoba :P