Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZAKONITO JE MASOVNIM UBICAMA SLATI MILIJARDE DOLARA U ORUŽJU DA NASTAVE ISTREBLJENJE PALESTINACA GAZE, A NEZAKONITO JE PROTIV TOGA PROTESTVOVATI. KAKVA LOGIKA!?
Ovo je tek pocetak
I tako, dok svijet protestvuje, ovdasnji dusebriznici sjede na shishi, repostuju po instagramu i povremeno se sjete svoje 'brace'
Evo vam razloga zašto žele medijski monopol i ukidanje tik-toka jer o genocidnoj politici Izraela i SAD su mogli samo čuti i vidjeti preko tik-toka .
Kad vidim studente širom planete da se bore za pravdu i istinu, vrati mi se vjera u spas ćovjećanstva.
Ćć
Djeca još imaju mozak i vide istinu,a ne mi moroni opranog mozga gledamo samo sebe i puštamo monstrume da upravljaju sa nama.
Gdje ti vidiš djecu? Na slici 4 sve palestinska dijaspora