Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Teroristi su i Amerikanci i Idil koji su Amerikanci napravili, i nemojte nam servirati izmišljotine... kad čitam cnn kao da čitam Klix
a čitaš CNN
LoL, hahahahaha @klix boxer
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nekakvi nadrogirani klosari u patikama i majicama da naprave atomsku bombu?! Ja sam bio ubjedjen da se mora makar osnovna skola zavrsiti da bi bilo sta uspio u zivotu.
Ovaj ISIL se zaista moze pomest sa lica zemlje i to moze i assad sa vojskom da uradi ali fazon je sto covjek ne dobija podrsku od ostalih drzava (razlozi nam vecinom poznati)
LAaaaaaaaŽ, sve što kažete sve je LAaaaaaaaaaŽ !!
hajde obama šta čekaš, napadni ISIL jer ima hemijsko oružje
Odsjecaju glave nevinim ljudima,ruse gradove,a nama cudno sto koriste hemijsko oruzje.
Nije pametno samo optuzivati AMeriku i Zidove za stvaranje Isila,treba uzeti u obzir visestoljetne teznje Iranskih sita da dominiraju nad sunitskim muslimanima,i Isil je upravo nastao kao Zidovsko AMericki odgovor Iranu,koji je po meni glavni uzrok svih problema tamo. Dovoljno je skontati i pod cijom komandnom palicom su Hezbolah,HAmaz i ostale teroristicke organizacije koje Teheran koristi da zakuhava situaciju dole,a pri tome 50 godina stradaju smao obicni gradjani,tj civili.
hemicari, ono ko da vidim drze epruvetu, kose dugacke rascupane, kap po kap mjesa se, dim....
Ne branim ISIL, ali bukvalno sve sto radi Asad sada se prenosi na ISIL !! onaj covjek sto je pobjegao iz zatvora, pa mu je novinarka saplela, pobjegao je iz Asadovog zatvora, a ne ISIL-ovog kako se prenosi. Zasto se stalno Asad izbjegava spominjati kao diktator i terorista?
Ko vidi nindžino lice i priča o tome, umreće u najstrašnijim mukama!
Znači, uskoro bi mogla uslijedit cjelovita i sveobuhvatna vojna operacija protiv kozoyeba ...! ! ! ! !
Ohohoooo. vidim ima " bolida " koji ove ne bi dirali .. . . . . . .
Dje su ove balije bile da brane Islam na Filipinama, u Afganistanu, Ceceniji, Bosni, Centralnoj Africkoj Republici, Palestini, Burni, gdje je stotinama hiljada muslimana pobijeno i rastjerano? Nego udarili po muslimanskim zemljama gdje je narod imao poslove, besplatne skole i bolnice, itd...
priprema se teren za ofanzivu ko na sadama koji nije ni imao to oruzje
Muslimani ako žele iskreni džihad za očuvanje Islama evo im prilike. Nisu ni kršćani ni jevreji dušmani koliki su ovi izrodi.
Opet Sedam"
sadam su ameri napali zbog toga,a kozojebe nece?
Problem je što se u slučaju Sadama tačno znalo koga napasti a protiv ISILa je to malo teže. Ali se slažem, go.na istrijebiti do posljednjeg bez pardona i milosti.