Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imaju i Turci svoje vlahe teroriste !!!!! PKK SIKTER
@realnoseljober.......otkad je pita slavensko jelo.......i sto bi mi gajili ljubav prema tvom genocidnom narodu ???? To sto ti volis vise srpska go.vna od svoje drzave to je tvoj problem........nismo svi isti papak ! A Kurdi kao sto ti napisa @neko.....su ciga.ni fuj fuj !!!!!
ja zipa ovo, ovi su \"teroristi\", a recimo hamas su TERORISTI. ne kontam u čemu je razlika.
Da smo se odlučili da ostanemu u Srboslaviji imali bi slična prava kao Kurdi u Turskoj - mi bi bili Srbi muhamedanci kao što su Kurdi planinski Turci, jezik bosanski ne bi postojao kao što ne postoji kurdski...
za@ realista. E sad kad si mi objasnio i obrazlozio sad mi je mnogo lakse. Vjeruj da nisam znao da je Turska tako pokvarena, Aferim. Et vidi bolan sa ja im vjerov\'o.
Još nešto: Turska do Ankare i Turska istočno od Ankare su dvije različite države. Jedna razvijena evropska, druga policijska.
@realnoseljober........idi mo.ro.nu cobanski lijeci se .......jest da za glupost nema lijeka ali pokusaj s alternativnom medicinom......nek ti Daba posalje flasu svog urina slavenskog !!!!!! Ps jos da sam shvatas ono sto lupetas i beljezgas.........odlika primitivnih i nepismenih cobana......pod put na put lol !!!!! SIKTER MO.RO.NU
Kurdi su nabelajili ko žuti mrav. Prije svega od muslimana (Turska, Irak, Iran, Sirija) ali i od \'saveznika\' (USA) koji nisu propustili nijednu priliku da ih ostave na cjedilu. When questioned by an appalled congressman about the U.S.’s decision to abandon the Kurds to their bloody fate, Kissinger chided the committee, “One should not confuse undercover action with social work.”
za@onako usput, onako usput pa svratis pod put da se istovaris kao sto si se istovario na ovom sajtu.Turska je \'prevrtljiva\' drzava ,nikada ne znas kad ce na put ,a kad pod put-samo joj jedno znas da joj je prdnjava ista kao kod Bosnjaka.
\'\'LaburističkA strankA Kurdistana\'\' BLAGO REČENO predstavlja nepoznavanje jezičke finese koja može biti krucijalna... pošto ste mislili laburistička = radnička eh jeste labour rad na engleskom al laburisti su liberali lijeve orijentacije koji su posebno sa tzv. famoznim trećim putem, Blera i Šredera u potpunosti odbacili Marksizam kao svoju tautološku matricu i prihvatila liberalizam, tržišnu privredu i etc Sa druge strane radnička partija kurdistana ne da nema blage veze sa laburistima već je marksizam njen mainstream te su dvije na prvi pogled \'lijeve\' partije na različitim stranama ljevičarskog organigrama!...ako i postoji naravno Malo razmišljanja vam neće škoditi !
Ha ha ha ha, jeli no neki dan DW-e javlja da dolazi gigant sa Bosfora. Receli no novinar da je Turska ekonomija odmah posle Kine. E treba Turkija da se zaustavi. Sram ih bilo (Turke) hoce da islamiziraju Tursku tako sto ce da se razvijaju i razvijaju. Eh Turci nevaljavam to, da bi ste bili dobri EU-USA-Izrael morate se vratiti u kameno doba. Ali zato se EU da vam p.opusi. AFERIM Turska samo naprijed.
@realnoseljober......okreni se ti prema kakvom dobrom psihijatru sme-ce zatu-pljeno genocidno !!!!!! SIKTER
@realista To ti bio na snimanju Discovery neke emisije...:D
za@zelen zub, od cega su tebi pozelenjeli zubi ,jeli od zelene trave ili od zvakanja zelene religije.I jedno i drugo su nezdravi za covjeka.Predji na slaninu i molitvu okrecuci glavu ka nebu,a ne ka zemlji,jer kosmos je stvoritelj zemlje i covjeka na zemlji.U zemlju gledaju samo poniznici -istocnjacki robovi.
-Unovci je ako je Mocna. [email protected] ti shuti ,zacepi te klape.
kurdi ponosan narod, hrabar jos plus posten ti realista nisi normalan. mozda si jednom sreo jednog kurda i tako ti se cini ja ih srecem hiljade svaki dan i to je najgori narod sto postoji. to su cigani. prvi put cujem u zivotu da neko hvali kurde. nije da sam pristalica turske ali kurdi kurdi uzas