Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nadam se da ce imati bolju buducnost!
tako je
Jao dusica slatka. Boze kako me ovakve stvari pogode. :’( Nadam se da ga sad bolji zivot ocekuje. A svi oni koji djeci na bilo koji nacin napakoste zelim sve najgore, nisam osoba koja drugima zeli zlo, ali za djecu nije bitno ciju dala bi sve. Samo da su sretni, nema nista ljepse od djecijeg osmjeha a tako malo treba da se taj osmjeh vidi na licu djeteta.
Svako javno prikazivanje djece mlađe od 18godina je zakonom zabranjeno ovi naši mediji stvarno nemaju ni srca ni kulture ne poštuju zakon a prvi znaju dizati bunt kada im neko uskrati prava stoka stoka....
ma neko ga istuko garant jebem li vam majku jebo isli sta bi uradio ovakvim spodobama!!!!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)