Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta bi istaživao austrijski mlad policajac pripravnik : 1. Koje je to tako KVALITETENE marke smartphone koji nije dobio ni ogrebotine dok je smrtno povriđena vlasnica zvala sa njega brata upomoć 2. Da li na smrtphoneu postoji SNIMAK LETA VLASNICE ?
nije prokletstvo nego mafija, zar mislite da je to slučajnost?
Sto zadnjih godina ginu ljepotice po austriji i njemackoj...haos...od kanibalizma pa do ovog.... Sve mafijaska posla i krugovi
mada očevici tvrde da je Kadić poginula prilikom pravljenja tzv. selfieja ------------------------------------------------- Ako su postojali ocevidci, kako onda nisu pozvali hitnu pomoc nego je povrijedjena zvala brata koji je pozvao hitnu pomoc?
Slucaj postaje sumnjiv, pogotovo nakon sto su se prenjele glasine da je sa njom bio muskarac koji je sad u inozemstvu?
DRZTE SERIJSKOG UBICU ! NAime mogao je namjerno autom u drvo da bi skrenuo pažnju sa sebe !
glupa smrt....
...gdje su ljepotice, tu su po pravilu uvijek krimogene vode....