Berlusconi uskoro na sudu
0
Procurile fotografije sa "bunga bunga" zabava
Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma vala Berlusconi je kralj šta god da ukrade Italiji, opet Italija dobije i puteve i standard i sve...i na kraju još i pokaže na šta troši pare koje je ukrao :-))) a ovi naši...samo kradu...niti šta grade a niti vidimo šta guze na kraju krajeva...jel tko zna kako izgledaju žene DODIKA, SILAJDŽIĆA, TIHIĆA, ČOVIĆA i ostalih aktera... nezna...kriju ih ko guja noge a mogu misliti i zašto- ružne ko akrep
procurit ce u javnost i slike mileta i covica samo polako ali u ovom slucaju njih dvojca su GEY
kraljevina ZAKON!!!!!!!! www.bosnianroyalfamily.org
Hlupaj Berlusconi dok neotpadne hasim!
Ma brafo lafe kad ti se moze, ko ih .ebe ti ces ionako se praviti lud..mogu misliti sto ti zavide ovi nasi politicari
Da sam znao da je ovako dobro je*avati....Ohooooo....haaa Aadiiiiii.........
Moze mu se :D
Brchanko de da se vidimo.. Nece ti bit ko ovim kod Silvija, al ce meni bit bunga bunga da valja.. B)
U pravu je Silvio. Ako je iskren mora smrkat je li ...e ne moze tako. Pa koliko cura ovdje ima \"maloljetnih\" cak im se ne mora ni placati. I ja se zgrazavam ali tako je. Ne dao Bog nikome.
ja na ovim slikama nista raskalaseno ne vidim...ili sam chorava :)
Ma on je masonac garant
Napaljen sam na Berluskonijeve trebe,pustite me s lanca
KRALJ!!!
BAREM ČOVIJEK PLAĆA i nikoga nije prisilio ninašto.a da ja morališem što svijetsko džet-set radi bilo bi neprimjereno.barem mi nemako kome što reći.bar dok imamo ovakve političare.
ala su se uneredili mdma-om.... strasno!!! ;)) sto neko napisa, mozda je nemoralno, ali mu je zato extra bilo! rokaj kralju
http://www.youtube.com/watch?v=dhL0yotG0pQ&feature=channel_video_title
Nakon objavljivanja Berluskonijevih partija u italiji doslo do porasta turizma. Dolaze zene i kcerke bez muzeva i oceva. I gospa bi se dokopala Italije da moze.