Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
je Rusi, pokazite amerima ko je gazda.
Ova vijest ako je istina, onda zvuci debilno od rusa, tj. Putina, da radarski sistemi u Ceskoj i baterija Patriot raketa u Poljskoj predstavlja opasnost po Rusiju. Za razvoj rakete potrosi se nekoliko godina i uz to dosta para, a iz ovog izlazi da oni \'topolje\' imaju vec poodavno spremne. Samo da ih izvuku kada pomisle da im treba. Slijedi zakljucak - Putin svjesno provocira. Mada stvarni problem i nije u par raketa, koliko sam skuzio, problem je u tim radarima u Ceskoj koji su toliko jaki da bi \'mogli prisluskivati Putina dok kaki pored potoka na odmoru u dalekom Sibiru\'. Sve u svemu - veselo.
Ma ovo je samo propaganda. Americki proturaketni stit nece biti operativan za jos 5-10 godina.
Budes vidio test iste za par godina - samo napravi dobru gas masku jer kad Mujin prdez grozdi - racunaj da plutonijum grozdi jos vise ;)
A na kojem proturaketnom stitu su to testirali? Sumnjam da su im amerikanci ustupili jedan.