Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ :( Bolan nebio pa na 10 000 m ( koliko je prosjecna visina leta komercijalnih letova) je i u sred ljeta oko -40 i jos ti mogu reci da je pogibija u avionu puno \"laksa\" nego ona u autu, motoru, utapanje u moru..... Jednostavno i ne skontas sta te je snaslo.
avion je još uvijek najsigurniuje prevozno sredstvo
nova kletva sada moze biti: Dabogda se airbusom vozio.. oko 500 ljudi u mjesec dana nije malo.. mozda je prije bilo najsigurnije prevozno sredstvo, vise nije... a vjerujem da je i poginuti u avionu puno stravicnije iskustvo.. sam osjecaj kad si u zraku i tako visoko, zimi \'gore\' budu veliki minusi, po -50 stepeni a pomoci ni od kuda....uh... trebali bi jedno sedmicno provjeravati avion,a oni se z........ sa ljudskim zivotima..
Prije nego pises gluposti odgovori na sljedeca pita: koliko je osoba putovalo avionom u 2008. godini u svijetu? Koliko je osoba poginulo u avionskoj nesreci u 2008. godini u svijetu? Ista dva pitanja postavi i za drumski saobracaj. Onda usporedi te brojke i skontaj. Onda ces skontati da brojka od cca 600 poginulih u jednoj godini u avionskim nesrecama, naspram 15-ak milijardi koliko ih je putovalo, je apsolutno zanemariva, a sto avion cini najsigurnijim prevoznim sredstvom.
@bojkot... avioni su sigurniji od auta
auti imaju sigurnosne pojaseve i gomilu zracnih jastuka (ne mislim na ofucane golfove), a kad heknes s neba, ode sve u...
Jao avion smrtonosni stroj,boze dragi,a sta ti je onda auto?
Jos jedan dokaz da samo Bog dragi odredjuje dokle ce ko zivjeti.
a bas si glup
niposto nikad svoju djecu ne nagovarajte da putuju avionom, to su smrtonosni strojevi za koje avio-kompanije tvrde da su bezbjedni i ugodni, ne budite naivni kao ovce