Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ Race Kakva je razlika između Dodika, Cerića, tebe i slona? Ima li je? Proznaj da si taj nick dobio jer si glup ko ku...?
1. Ajd sad objasni kakve to veze ima sa masakrom u Noerveskoj? 2. Srebrenica se desila sto neki muslimani piju alkohol? OK, ti nisi na alkoholu, vec definitivno na nekim drogama. 3. Ajd ostatku normalnog naroda ucini uslugu: lijevi klik na start meni ,pa shut down
Ja sam inace protiv smrtne kazne, ali ovoga Breivika bih licno mucio danima dok ne umre...
Znas u cemu je razlika izmedju C.er.ic.a i D.o.di.ka...i jedan i drugi pozivaju svoj narod na ujedinjenje i da se znaju vjerska obiljezja...samo sto kod dodika njegovi skrbi su 100% za njega i velicaju svoje skrpstvo...dok kod c.e.ri.ca njegov narod se dijeli na vjernike i Is.la.mofobicare,tj. na vjernike i ove sto im smeta sto u Is.l.a.mu je zabranjeno da se pije alkohol..pa zbog toga sto hocemo da budemo \"mu.sli.mani\" sa casicom rakije nam se desila sreb.re.nica jer se do pred sami rat u nekim djelovima bosne krpila kr.me.tina i tu.kla šljiva sa skrbima...i sad ovim istim sto su izgubili sve u ratu smeta Re.js.ovo pozivanje na vjeru i jedinstvo, da imas svoj identitet...i ovi isti ponovo se NE razlikuju od s.kr.ba i hrvata...hrvati vole svoj narod i vjeru i slozni su...dodikovci vole svoj narod i vjeru i takodjer su slozni, al bosanci mu.sli.mani sve tudje vole ,samo svoje NE...
Ovako se liječi SDP sindrom. Treba pitati sada svakoga od njih da li su i dalje liberali.
Smiješno je kolko ste plitki,sebični i maloumni.Kad su prva dva komentara ovakva , vidim koliko je retardiran narod koji nažalost živi ovdje i koliko vas nije briga za druge.Učinite nam uslugu i odselite negdje daleko u neku zabit, gdje nema interneta ni ljudi. A što se tiče poginulih , susosjećam se sa porodicama i iskreno mi je žao što su umrli.
jbt kako koji dan sve manje i manje pobijenih, ne ozivljavaju valjda. prvo bilo 94, pa 80 i sad 69. pocast za poginule
69 osoba. -69-