Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Monarhisticki smrad,trebao je davno otegnuti papke.Nadam se da ce neka buduca svjetska revolucija pomesti sa svjetske pozornice sve te ostatke feudalizma.
jb mu misa ja kupio karte za decembar da idem u taj Tajland nemojte mi sad nesigurnosti .... sad kad su vam turisti navalili kao nikad u zemlju nemojte to zeznuti ... inače Tajland prelijepa zemlja za koju i ne treba mnogo para da se sve posjeti i da se sve vidi druga kultura
alahrahmetile
Vidi ih kako plaču, ko mi '80.
Kad bake ugine nece ni Sebija plakati..
nakon partije ikralj ipijun idu uistu kutiju
Sta je radio svom narodu kroz diktaturu vise mu odgovara titula teroriste nego kralja
Vidi ga, 88 godina k'o drug Stari. Možemo im otići posaditi 88 ruža za druga Tita!
Plaću oni što će sad njegov sin preuzeti vlast a lik je poznata dalabu. Dao svom kućnom ljubimcu (pas) čin generala vazduhoplovstva :-))
evo ne znam što bi rek'o.. tuga
Pa što sad moj Bumbile, pred sam kraj života...ccc
Boli nas kjurac
JEBI GA PROMAKLO :)
Nasi zive ko kornjace..po 150 godina...?!