Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj rodno SELO Faisalabad.Selo a 6 miliona ljudi u njemu zivi
R.I.P :\'(
sta sam ja BA reko. jel tmujo. ------ zalosno, rip
1 za boga : 0 za jos jedan mladi i perspektivan zivot tako je boze, uzimaj korisne i pametne ljude, a ostavljaj nam Dodike, Tihice, Covicei druge tiranine da nas unistavaju i dalje
R.I.P. Ona neki haker bila pa dobila Microsoft certifikat?
Tesla je rekao da je Srbin koji se ponosi svojom hrvatskom domovinom, isto tako za vrijeme dugog svjetskog rata se zalagao za jugoslovensku ideju, a nije sigurno pricao te neke velikohrvatske izmisljotine o Muslimanima kao dijelu hrvatskog naroda. Molim te da te price pricas nekom drugom. Ukratko Tesla je bio B0G, i svi se trebamo ponositi njime, a ne koristiti ga za nacionalisticku propagandu.
Upratiti adrese ovih komentatora, pa im na kucnu adresu poslati psihijatra, ne bi li nam buducnost drustva izgledala malo svjetlija sa tim ulozenim trudom pokusaja izljecenja istih.
Utuc pse lutalice!
@James Brown Obzirom da je Tesla bio genije to dokazuje da sigurno nije bio srbin. Svi znamo da medju srbima nema ni genija niti bilo cega velikog osim velikih fasista, zlocinaca i divljaka.
@ mujo slika si i prilika pameti jednog stanovnika koji voli 24% teritorije
Kad su ga upitali tko je Nikola tesla je rekao: \" Gospodo, ja sam Hrvat i hrvatski nacionalist, i ne samo da sam ja Hrvat i hrvatski nacionalist, nego su bosanski muslimani kao cjelina Hrvati, dio hrvatskog naroda\"
a šta je razlog što je dobila certifikat?
POTOP stiže za divljake sa ovih prostora i maloumnike CRVI jadni
Razumijem da je vama teško prihvatiti to što vam kažem kad vam je naveći naučni autoritet Tunja Filipović... Aj sad se dovijajte kako da Srb.inu šuknete, tu ste kreativni, priznajem...
Šta je to Tesla patentirao u Smrdiji?! Svako naučno dostignuće, svi patenti i proizvodi moraju biti finansijski dobro potkovani! Ko potkuje, njegovo je!
kakva bolesna reklama za microsoft je ovo?
@@a Makedonac je Srbin sa govornu manu :DDDD