Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
daj bože da ima istine u tome što kažeš iako koliko sam dužan i kakav nam je život u Bosni smak svijeta dođe kao spasenje od patnje
Ako je meni odzvonilo, to nije znak da će odzvoniti cijeloj planeti... ... naime, ovakve priče o smaku svijeta se ponavljaju kroz čitavu pisanu istoriju, i uglavnom na isti kalup: NEKO OD DUHOVNIH VOĐA SE DOSJETIO DA SE FINANSIJSKI OBOGATI, PA BUDALE KOJE U TO POVJERUJU TREBA DA SE ODREKNU M.A.T.E.R.I.J.A.L.N.I.H PRIVILEGIJA U KORIST DUHOVNIH VOĐA. A KAD TAJ DATUM PROĐE, OBIČNO TE DUHOVNE VOĐE NESTANU. ( stara priča, nove budale ). ili kako bi se drugačije reklo: DOK JE OVACA, BIĆE I VUNE.
Ne rece ti MUJO nista za svoje politicare , svi pametni jelde , vidim u Federaciji cvjetaju ruze , plate ogromne...sjedi u toj prelijepoj zemlji i pet put na dan se zahvali Bogu sto si tamo ...ovdje su svi isti i Dodik , Covic a i ovi tvoji..
Koja neozbiljnost od premijera sramotno sto mediji upoce daju paznju ovako ciruksantnom insanu
ova moja premijerka vrijedi vise nego sva vasa hrvatskosrpskabosnjakco politicka podjebavala...ona barem imma smisla za humor..ja kada ugledam ono sumsko veliko lupetalo...napola lud ..dodikka tacno mi dodje da vristim od dragosti sto nemoram trpiti njegov primitivizam...covicevu hinju i jos neki tz politicara ..dio mene je u BiH ali ovde se zaradi za heftu sto jedan prosjecan radnik u BANJA L. ZA 2 MIJESECA I TO AKO DOBIJE TU PLATICU..)))zato ja vise necu u svoj rodni grad gdje je 90% seljacina..
samo je jedan koji zna kad ce smak svijeta
gillard rule forever, australija is best
idel se u skl za smak svijeta ??
Milioni, milijarde godine, ma da, to je sve isto
nama sa ovakvom drzavom davno se desio smak svijeta, isad umiremo od posljedica, jos se nije zavrsio. a svaka cast premijerki jedina se usudi zaebavat se u ovo doba kad svaka izrecena rijec bude pomno popracena sa svih strana
ova zena je postala senilna dvadeset maraka kutija cigara ljudi placaju struju po hiljadu dolara nikad gore nije bilo u australiji nego odkako je ona sefica
i opet reta.r.di.r.a.ni mediji pisu ono sto znaju da ce rajaj da kliknu i citaju zuta stampa znaci,ovaj klix vise neistine prenosi nego istine,i treba da pocnemo da ga bojkotujemo samo zbog ovoga,svaki put,naslov drama izbace a text sama laz
uzivajte jos ovih par sedmica, djavo dolazi da naplati racune na zemlji,... i ovo nije zayeebancija. simptomaticno je da je u skoro svim medijima u zadnje vrijeme zabranjeno govoriti o ovoj temi,...a dokaza je vise nego dovoljno da se Nibiru priblizava. razlog je jednostavan, da se u svijetu ne dize panika jer znaju,.....SPASA NEMA!
Kako ce bit je*beni smak je*benog svijeta kad sam ja uplatio aranzman za novu godinu komme se mogu zaliti da mi pare vrati,Ha?
De da te ja pomaknem i nataknem , pa sa moje arbije smaknem .
ANUNNAKi !!!! Se vracaju da bih ocistili elitu, nista se ne sikirajte ;)
Glupača samo pa takva. Valjda se povrijedila kad je pala na glavu u onim smiješnim štiklama pa joj mozak ne radi k\'o ranije. (a k\'o da joj je ikad i radio kako treba-da je pametna ne bi bila premijerka)