Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
'Merika obavlja svoje ciljeve ogrnuta plaštom IDIL-a ;) Kad će cijeli svijet otvoriti oči i reagovati? NIKAD!
Kako niko nepise da su oni ovo napravili (nesto kao i USA sa 9.11) ? Ode i turska u helac sa ostalim azijskim zemljama, nema spasa .
A krivo im što rusi rokaju po isilu...tačno se vidi da ste bošnjacima braća
svi pošteni bošnjaci, koji nisu pravili zločine u prošlom ratu su mi neuporedivo draži od članova i simpatizera snsd-a....
bošnjaci posle rata nisu ništa ružno uradili Republici Srpskoj...a milorad dodik je uništio
IDIL krivac, ali vi nastavljate bombardirat Kurde, a IDIL ne dirate iako vam je pred nosom. To dovoljno govori o prljavoj turskoj politici, u suradnji sa svojim mentorima Amerikancima.
očto je da se u priči koješta ne slaže :-)))
Krivi im oni koje su oni na svom terenu obucavali za borbe apsurd
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
u pravu je Davutoglu...za napad na kurde kriva je islamska drzava....Turska
a što onda udarate po kurdima?
a i ovi izginuli su kurdi kopčaš