Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gledam Evropu, gledam USA, gledam ovo njesra od Balkana i skontam da je svijet otišao u klinac. Sve go ludak, desnicar, nacionalista
kme kme
njemačka je svojim građanima izdala uputu da se opskrbe zalihama za najmanje 10 dana. rasporedila je trupe u istočnim pokrajinama. Nato jača prisutnost u istočnim državama uz granicu s Rusijom. Rusija i Turska se približavaju. U BiH shit koje ima potencijal da sve strane uvuče u konflikt. Milanović kaže da Hrvatska neće ostaviti bosanske Hrvate "same" sa Bošnjacima ako( kad) se RS otcijepi. Šta rado Milorad Dodik? Šta hoće Srbija? Šta li se sprema????
War 3
He he,šta je krkane nedaš na svoje 😀
sta hoce ovaj nepismeni ?
Od 45' je Njemačka okupirana država. Sada pokušava da progovori preko nekadašnje AU koalcijice. Prvo Mađarske, sutra Austrije. Austrija će biti pokretač promjena da se Evropa otarasi CIONISTIČKIH okova .
BIJELA RASA CE DA VLADA
Vidi mu glave Hamo, slaže se u potpunosti sa košuljicom. Krkan.
Istocna Evropa opstaje, ima nade za Arijevsku rasu ! SH88
"Arijevska rasa" Ha-ha, dobar vic jarane. Kao prvo, jedini pravi "arijevci" su perzijanci (Iran=Aryan na lat.), a drugo ako opet počne taj mit o Evropskim arijevcima da se koristi, ti kao slaven ćeš prvi završiti u gasnu komoru, a treće, Mađari nemaju nikakve veze sa tobom i tvojim mokrim snovima o nekakvoj Evropskoj rasi, ljudima su najbliži Turci kao etnička grupa. Zato zatvori tu labrnju Balijo, i ne kaki o stvarima koje su previsoke za tvoj intelekt veličine kuhanog Bosanskog graha.
je*o tebi balija mamu u svaku rupu koju ima cak i usnu skoljku, moj dedo je dobio od Njemacak Zeljezni kriz koliko je dobar ratnik bio, njegov brat smlatio vise komunjara nego si ti cevapa pojeo, drugi dedo bio Handzar, svi svjetlije puti, ARIJEVCI a te price kako su Arijevci Turci i ostali ostavi svojoj djeci glupavoj dok ne dodjem da ih prekoljem!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Svaka mu cast, samo da ga ovi zapadni lopovi ne premuntaju. Prosjecna radnicka plata u Madjarskoj nije ispod 500 Eura, nezaposlenost ne samo da je mizerno niska, vec nude mladima da se vracaju nazad, nude bracnim parovima vlastiti stan, posao i ne znam koliko jos hiljada dobiju nakon sto se vjencaju. Takodjer im je standard odlican, nisu skupi. Bolje svojim ljudima da dijele stanove nego Arapima i ostaloj bagri, kad im vec trebaju radnici, isti slucaj je sa Ceskom i Poljskom, sve zemlje u usponu.
pa eto nastavi se orbanu uvlaciti u pakas i mozda dobijes njihovo drzavljanstvo msm pod uvjetom da orban cota klix komentare 😂😛
Vidim Bosnjama krivo sto nema gore zemlje pa minusaju :-D
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Teski fasista