Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ćuj moćni…pa ko vam pravi ove naslove i tekstove oj ćenifo
zanimljivo da cjeli svijet sa par izuzrtaka kad spominje državu našu, koristi samo Bosnia,Bosnien,Bosna... mislim da bi i mi trebali kad se stekne parlamentarna većina vratiti historijski naziv Bosna, bez dodatka Hercegovina jer to je ionako dio Bosne svakako,zamisli gluposti Njemačka i Bavarska,Hrvatska i Dalmacija,Srbija i Šumadija...
Ima smisla ok je
Čega se pametan stidi, budala se ponosi. Braćo Bošnjaci odlučite se. Protiv Amerikanaca ste u Palestini, a zovete ih ovde da vam lete iznad glave.
suncokreti
A kao partner se ne smije kritikovati zbog losih poteza i podrzavanja genocida? Gdje si ti vidio ljubav u partnerstvu i 100% povjerenje? Mucni malo tom glavurdom.
bla bla bla,suplja prica za nas retardirane bosnjake.Oni ce ga slaviti a mi mozemo samo k pop...
Zamisli ti kakva je ovo bijeda u rs-u kad im je vatromet zadovoljstvo 🤣🤣🤣 e cuj velicanstveni VATROMET 🤣🤣🤣 trebao vam je dodo dati i po petardu da bacite, ma neka ide zivot 🤣🤣🤣 kupio ih frajko VATROMETOM, a sto nemaju hljeba to nema veze 🤣🤣🤣 kako neinteligentan narod
Cuj ovo, svi koji posjeduju dvojno drzavljanstvo BiH i Srbije, ako prodje zakon o obaveznom sluzenju vojnog roka u Srbiji su duzni se odazvati istom a to sada vlast u Beogradu uvodi na mala vrata..
Za vrijeme Tita su se razgmilila stoka cetnicka po cijeloj Yu. Samo traktor Srbina spasava. Hrvatska je najbolje uradila.
SAMO TRAKTOR SRBINA SPASAVA
Pustili smo ih da zive na nasoj teritoriji, dali im entitet sto ne bi trebali, osim da im uzvratimo na isti nacin tj genocidom i protjerivanjem. A oni nam ovako vracaju pokusavajuci unistiti ovu drzavu. Ali to ce ostati samo pusti snovi. Ako se otcijepe porazit cemo ih.
kome si ti sta dao jadnice?
@ljiljanzlatokos ne ja kao jedinka nego cijeli narod. A ja sam ti materi ku rca dao. Trebo bi pokazat malo vise zahvalnosti.
Hocel biti traktorijade ove godine?
Pa pogledaj na graničnim prelazima konstantno su gužve..
Britanci nesto spremaju. Debili ce pratiti i ratovati.
Žali Bože kerozina....
Šuplja je to, ti isti čiji avioni prelijeću su i postavili cirkusante u sva tri naroda. Nikad napretka, uvijek ista šuplja a narod ko narod, teletina žešća
GDJE JE TROJKA?! ZAŠTO DANIMA ŠUTE?
U foteljama zavaljena...
Moćni britanski list... XD
Sankcije Srbiji i rjesen problem.
Stani malo, haj da ne budemo licemjerni prema sebi, potpisali smo Dejton, time amenovali sve što RS predstavlja nama Bošnjacima, ali nam u svemu smeta kad će oni proslavljati praznik? Mislim da nas neko ciljanu dovodi u tu poziciju, da iz nedostatka snaga, hrabrosti, ne dovodimo u pitanje suštinske stvari oko postojanja RS-a ali kao e nećete se vala tada veseliti. Realno ispadamo jadni, pogotovo jer će oni taj praznik svakako održati!